Valborgsmässoafton.

Och jag ligger och myser med mina tre vänner cola, chips och dip. Snart kommer nog en film på skulle jag tro.
Har jobbat idag 11:30-19:00. Sjukt segt. Allt jag ville var att komma därifrån och dricka öl. Tokfint väder idag med ju!
När jag var på väg hem så märkte man hur staden var övertagen utav fjortisarna. Det var fulla små varelser precis överallt och jag kom och tänka på hur lätta saker och ting var förr. Eller ja, vissa iaf. Som t.ex, när man gick i skolan så hade man alla sina vänner samlade på samma ställe/samma stad och det var lätt att bara ringa någon för att ta en fika eller för att gå på fest.  Det fanns liksom alltid NÅGON att umgås med när man hade sådär sjukt tråkigt. Och man sket liksom i om dom var ens RIKTIGA vänner eller inte. Bara man hade någon att umgås med just för den stunden.

Så är det inte nu. Nu vet man inte riktigt vilka det är som är ens vänner, och de få man har, ja man kan ju inte tjöta hål i huvudet på dom attt dom ska umgås med en :)
Jag saknar det där att ha någon att ringa - bara för att man vill gå ut och ta ett par öl på krogen. Eller, bara för att prata en stund över en fika, visserligen har man ju vuxit upp nu och insett att man faktiskt vill ha någon med lite vett i skalan som sin vän.. =)

Nåja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma med det här. Jag känner mig ensam ikväll helt enkelt. Men ni som ÄR mina vänner. All kärlek till er. Inga namn nämnda, inga namn glömda. Jag tror ni vet vilka ni är :)

Positiva besked vs. Negativa tankar.

Först och främst! Vilket väder vi har haft idag mina vänner! Heelt otroligt. Jag satt och riktigt njöt tidigare idag i stan med en bok i handen och lite god lunch. Helt underbart! Och när jag gick hem nu på kvällen så var det så att man kunde gå i bara linne och det var folk precis överallt. Precis så som det ska vara när den här staden är som bäst!

Jag kan nu meddela att det med 99,9% säkerhet blir flytt till Högsbo den 1:e Juni. In i en lägenhet där det redan bor 3 stycken tjejer i min ålder. Var där och tittade på rummet ikväll och visst, det är absolut inget stort rum jag kommer få sova i men istället för mitt "compact living" jag har nu med sovrum,vardagsrum och matrum i ett, kommer jag istället till att ha tillgång till balkong, vardagsrum, kök OCH två toaletter :P
Och de verkade ha en väldigt avslappnad inställning där i lägenheten och var väldigt trevliga så det kommer nog bli kanoners det här tror jag :)
Gäller bara att hålla tummarna på att tjejen jag hyr rummet av kommer in på högskolan, för isf kommer jag få ta över det helt och hållet.. Annars är det bara fram till 1:e September.


Trots allt detta bra som har varit idag så har jag ändå en skitdag känner jag. Mycket negativa tankar som snurrar omkring i huvudet och jag är så trött att jag hamnar i en sån här karusell så jäkla ofta. Det gör bara att jag får ett bekräftelsebehov som en femåring och man känner verkligen hur trötta folk blir på att man.. är som man är.. helt enkelt.

Nej nu ska jag sluta gnälla.
Hoppas ni har haft en underbar dag i solskenet :)

Gäsp

Helt galet trött idag! Trots att det inte blev varken särskilt mycket dricka eller en jättesen kväll.
Men vad gjorde jag ute på en tisdag?
Jazzklubb är svaret :) Annorlunda, inte särskilt mycket folk alls. Men det var skön stämning och en spännande upplevelse.
Klubben hade lagt upp det så att vem som helst fick gå upp på scenen och spela. Så det kunde ju vara att först så gick kanske en kille upp och satte sig vid trummorna.. Sen kom någon och började pilla på saxofonen.. Och så satte dom igång och spelade, mitt upp i allting får någon för sig att ta ton vid pianot, och slutligen vid basen. Väldigt speciellt som sagt! Svårt att beskrivas och bör upplevas kort sagt :)

Och idag verkar det där fina vädret ha kommit som jag var inställd på igår när jag åkte in till stan i shorts och linne. Så det får väl bli repris på det idag :) Sjukt sugen på glass, så det får det bli också!

Hade egentligen funderingar på att ta och släpa mig ut ikväll också.. Men nä, det får bli hemmakväll med How I Meet Your Mother. Grym serie!
Tack vare en söt människa så kan jag numera se ALLA avsnitt jag har missat. Awesome.






Åh.

Jag känner verkligen hur jag är världens tråkigaste människa  som inte har något att skriva om i bloggen.
Eller iaf inte skriver om saker bloggen just nu.

Ni får stå ut. I'll be back, soon.

(på tal om ketchup, jag MÅSTE ordna mitt pass. Vill ut och resa!)

Nu ska jag jobba!


Nej vet ni vad?

Nu tänker jag gå och jobba... heeeeeela dagen!




Ciao!

FAAAAAAAAAAAAN!

Här hade man sett fram emot att titta på lägenhet imorgon (och var till 99% säker på att man skulle tacka ja)..
och så skickar tjejen mail om att hon redan hade fått någon som ska hyra den..


Jävla skit, jag vill bara gråta.


(Jag ska verkligen sluta hoppas på saker. Det går bara rent åt helvete ändå.)

Lediga dagen snart slut :(

Trist men sant!
Idag har jag iaf solat. Sen var jag på gymmet en sväng. Bestämde mig för att för en gångs skull träna på Gårda istället för att åka vidare till centrumanläggningen efter att jag hade solat. Men jaa.. jag tror nog att jag vet nu varför jag inte gillar att träna på Gårda. Maskinerna låter som om dom är på väg att gå sönder hela tiden och tjejer som kollar snett på en.
Nä, jag trivs nog bättre på centrumanläggningen.. Trots att det är finare omklädningsrum på Gårda.. Ska väl försöka köra igång med Body Pump till veckan också.. Har ju lovat C att gå med henne på något pass så det blir väl att testa det på Gårda till veckan :)

Sen har jag satt igång två tvättmaskiner här fulla med tvätt och städat lite.
Fick gått och pantat lite flaskor vilket gjorde att jag hade råd med en chokladkaka!
 Duktig är jag, jajjemen =)

Planering för dagen:

- Sola
- Träna
- Tvätta
- Städa

Najs!

Blä..

Jag är ganska så låg och sånt där ikväll. Känner mig ensam. Men samtidigt vill jag inte umgås med någon.
Imorgon känns det som om det är en miljon saker att ta tag i bara för att jag är ledig.. men jag orkar inte stressa..
Måste tvätta, städa.. ( börja flyttpacka.. lika bra att börja få ordning på det)
Ska se till att pallra mig till gymmet också.. Kanske sola?



GE MIG!



Nokia 5800 comes with music

När det väl kommer.. så kommer det ordentligt..

På jobbet:


Linn:
Hur är det med dig idag, du var dålig igår va?
Jag: Jo jag fick en utav mina jävla migränattacker..
Linn: Ajdå, stackare. Kommer de ofta?
Jag: Nja inte så värst ofta, men när de väl kommer... så kommer det ordentligt och typ dödar mig...
Alexander som har stått och pratat med en gäst vänder sig om..
Alex: Vad pratar vi om, är det mens eller?

Fniss :)

Ny vecka, nya tag.

På planeringen idag står:
- Titta på boendet i Majvallen. Håll tummarna allihopa! Jag VILL ha :)
- Jobba 16-20.30

Spännande dag va..? ehehehehe




(Sandra, jag får svara dig sen när jag kommer hem ikväll. Fick brådis nu!)



Helvete.

Jag blir så jävla arg och ledsen över hur en människa inte kan förstå att han har gjort någon annan SÅ illa.
Att han inte kan förstå hur mycket han har förstört.

Och det som gör mig ännu mer förbannad är att jag fortfarande sitter och gråter över det efter ett halvår.

Uppstigande ur sängen: 15:30

Jag hatar mina migränattacker.


(Idag ska jag titta på rum på redbergsplatsen. Wie!)

The word is on your lips..


Sömnlös natt..

.. Leder till många tankar om både det ena och det andra. Kommer jag fram till något dock?
Jo, det gör jag allt. Bl.a att jag verkligen måste, ja jag MÅSTE se till att få ordning på mitt liv de här närmsta månaderna. Ur ekonomisk och boende-synvinkel. För att få ordning på boende måste jag först få ordning på det ekonomiska.
Jag måste försöka börja få det att "gå runt" igen att utan att behöva låna ihop pengar.. och börja betala tillbaka lånen jag har fått av familjen. Det kan tyckas vara en väldigt dum idé utav mig att flytta någon annanstans när min ekonomiska situation är som den är men jag fixar verkligen inte att bo kvar i den här jäkla källaren. Och då får det kosta på sig dom där extra hundralapparna i månaden som det skulle kosta med ett annat boende.
Allt detta kommer innebära : Färre caféturer, färre klädinköp, färre utekvällar.
Det kommer också till att innebära att jag får skippa de två semesterveckor jag hade tänkt att ta och jobba istället för att få så mycket lön som möjligt. De pengar jag från första början hade tänkt som semesterkassa måste ändå gå till att betala tillbaka på lånen..


Nu sitter säkert flera av mina vänner och suckar över vilken tråkig människa jag kommer vara. Det gör jag också vill jag lova. Det kommer till att bli en MYCKET tristare vardag. Men förhoppningsvis är det bara för ett par månader. Tills jag har kommit på rätt spår igen. Då hoppas vi att jag har blivit en mer ekonomisk människa.. som kan ha ett liv samtidigt som hon inte står luspank två veckor innan löning.
Wish me luck!

(Nu fick jag det här inlägget att låta som om jag har varit uppväxt med hur mycket pengar som helst och därmed inte har den blekaste aning om vad man ska lägga pengarna på. Men så är inte fallet, under min uppväxt har det definitvt inte varit rikt på pengar. Jag är bara korkad och är en sån människa att så fort jag får pengar så gör jag av med dom, och gärna på helt fel saker.)

Anledningarna till att flytta samlar sig mer och mer..

.. Nyss kröp en myra på min arm!
Hur ska jag nu kunna sova?!

Bildregn!




















Göteborg har vaknat till liv! :)


Onsdagsmorgon!

Och jag har blivit väckt av grannarna som har studsat omkring där inne i grannrummet.. Dock har jag hämnats genom att snooza innan jag gick upp med min enormt jobbiga ringsignal.. Att höra den var 5:e minut är inte kul för andra.. men för mig.. ;)

Har redan börjat ramla in mängder med svar på min annons på blocket.. Dock är det väldigt mycket ris ;) Men vi får se vad det kan bli.. Fick ett svar som verkade intressant men det var dock några hundralappar mer i månaden för hyra.. Men det var ett 2:a-handskontrakt på en lya som låg nära jobbet..  Hm ja vi får se!

Nu ska jag iväg och jobba, sen en liten tripp till solariet skulle jag tro.  Har träningsvärk deluxe idag!

Ha en bra dag!

Grannar.. Love them or hate them?

Ja nu pratar jag självklart inte om grannkusinen utan om de som bor ovanför mig. Jag har tålamod med att deras bedårande lilla fyraåring springer omkring där uppe som en speedad duracellkanin så att det låter som om någon håller på att riva huset ibland. Men nu ikväll har det varit sånt jävla spring i trapporna så att jag till slut gick ut i köket för att visa att jag också fanns och att jag undrade vad dom höll på med...
Då visade det sig att vänner till familjen är på besök så dom ska använda rummet bredvid (som för tillfället står tomt) som gästrum till sina kära vänner.
Men dom hoppas självklart att jag inte ska störas av att de är där.

Synd bara att det här huset är så jävla lyhört. Morr.

Jag och min hyresvärd har bestämt utflyttningsdatum nu iaf. 1:e Juni! Nu ska vi bara hålla tummarna för att jag hittar någonstans att bo med ;)

Godisöverdos..

Ja jag fick nog det under helgen så idag har jag tränat :)
Påskharen stannade här över helgen.. Därav att ni inte har fått något godis.. haha ;)
Och med detta underbara väder som har varit blev det heldag i slottskogen och på stan i lördags. Och promenad längs hamnen igår. Ska se om jag kan få tummen ur att redigera lite bilder jag har tagit som ni kan få titta på =)
Jag ÄLSKAR verkligen Göteborg vid den här årstiden.. Staden vaknar till liv, folk är glada och alla kryper ut ur sina skal.

Jag har egentligen inte så mycket att skriva.. Mer än att jag är bostadsletande igen. So let me know om ni vet något =)

Nu ska jag fixa lite käk. Puss o kram

Låååååångfredag.

Jag sitter och lyssnar på gamla partyskivor som jag brände när jag var sisådär 16-17-18. Fan va bra musiksmak jag har ändå! I vilket fall så är partysugen stort idag. Hur kan det inte vara det hos någon när det är så sinnessjukt fint väder ute?!
Och sen att Trägårn ÄNTLIGEN slår upp portarna igen för nattklubb imorgon gör ju inte saken bättre.
Vi får se vad som händer och sker imorgon.
Om bara ett par timmar är ju påskharen här, och jag tänker behålla honom här hela helgen så att inte ni får något godis. HA!
Nervös är jag, jag har nog bytat kläder 20 ggr hittills. På en timme.  Men men, får hoppas att han tycker att jag är värd godis iaf ;)

Och det är ju typiskt att bara för att man äntligen har gjort upp planer för påsken så dyker det upp femtusen arbetstillfällen.. Men men, det går nog ingen nöd på mig trots att jag går miste om dom passen.. :)


Goda nyheter!

Egentligen så blir jag säkert för uppspelt för mitt eget bästa.. Men jag är ändå så jäkla glad!
Kollade upp mitt jobbschema för nästa månad och det visade sig att jag har gått ifrån att vara schemalagd 80h/månad till 127! Förhoppningsvis kommer det också till att fortsätta så följande månader. Vilket betyder att jag inte behöver låna pengar i fortsättningen för min överlevnad utan att jag faktiskt kanske t.o.m kan börja betala tillbaka pengarna OCH kunna ha lite att röra mig med.
Och vem vet, är det så att det fortsätter så här och jag ligger på en tjänst på minst 75% så kommer jag ju t.o.m kunna försöka fixa mig en lägenhet.. =)

I vilket fall. Goda nyheter! Och även om det bara skulle vara så under Maj-månad. Så betyder det iaf att jag slipper låna pengar en månad!

Påskhelgen har börjat ;)



En trevligare onsdag än beräknat..

Ja för jag fick ju träffa min kära vän Jenny :)
Kort efter att jag hade publicerat "morgonens" inlägg ringde Jenny och sa att hon var på väg in till stan. Så jag åkte in till centralen och mötte upp den lilla damen! Med tanke på att hon bor i Oslo så är det alldeles för sällan man träffar henne. Men oj vad trevligt det är de gångerna det väl händer! Jag är fruktansvärt glad över att hon är en utav de vännerna man har lyckats med att behålla sen man var typ fem år.
Vi gick för att käka lunch på Condeco.. Jag åt en alldeles tokigt god morotsoppa med smak av ingerfära och cocos(?) Något sånt iaf. Medan Jenny tog en sallad.. Hon hade dock inte lika mycket tur med sin mat då hon hittade en spindel(!) när hon nästan hade ätit upp all sin mat. Äcklad som hon blev tog hon maten till kassan. Där skällde hon lite och fick pengarna tilbaka.
Vi gick raskt därifrån och in på Fröken Olsson och spenderade hennes pengar som hon hade fått tillbaka på varsin kaffe :) Men usch.. den spindeln.. Tänker inte gå tillbaka in på Condeco iaf..

Sen blev det dags att jobba.. Och vi har haft en alldeles lagom kväll. Lagom mycket folk och vi har hunnit med allt. Jag råkade ut för mitt allra första hot idag ifrån en gäst. Inget allvarligt dock. Men han skulle komma och leta upp mig personligen och kasta sin burgare i ansiktet på mig om han hittade en tomat i den. Och som tur var så gjorde han ju inte det.. (Hade ju varit lite elakt av mina kollegor att lägga på en tomat där när det inte ens ska vara någon på den från första början) Så slutet gott allting gott.. ;)
Sen märks det att det är påsklov... Fem miljoner (okej inte riktigt..) små övermejkade fjortisar och deras pojkvänner kom in vid 22 och skulle ha glass och cheeseburgare.  Nåja.. det är ju bra för försäljningen iaf.. :)


Imorgon ska jag köra en RIKTIG storstädning av mitt rum... Undrar hur många gånger jag har sagt det..? hihi :)




God morgon.

Idag har jag bara klivit upp ca 4 timmar senare än vad jag egentligen hade tänkt,
Jag är arg över att människor som sagt att dom ska höra av sig inte gör det.
Jag är arg på mitt rum. MÅSTE verkligen städa.
Speciellt om viss påskhare ska komma på besök i helgen. Han kommer ju bli livrädd annars.
Jag hoppas att påskharen kommer på besök. Annars får jag ju fira påsk alldeles själv. (Ja, få dåligt samvete nu ;P)
Jag är hungrig, men inte sugen på varken gröt, mackor eller yoghurt (nu när jag tänker efter är det inte ofta jag har så mycket frukostalternativ i min kyl)
Jag borde ändå försöka äta något av ovanstående och åka in och göra alla ärenden i stan innan jobbet.
Men då kommer jag bli tvungen att köpa lunch på stan. Det har jag inte råd med.
Undrar vad man ska ha för kläder idag? Har förstått på många att det är regn ute, stämmer det? Får titta ut genom fönstret om en stund.


Morgonsvammel ifrån en nyvaken Linnea. Hur har ni det idag?

Jobb,jobb och jobb :)

Ja idag har jag jobbat, OCH hade med mig matlåda.. Jag är så förbaskat duktig ;) Hade också ett samtal med min chef ang. jobbtimmar och inställning till extrajobb. Och som det är i nuläget kan jag inte öka i timmar. Så då blir att söka ett till jobb på en annan mcdonalds-restaurang vi brukar samarbeta mycket med. Anledningen till det är helt enkelt att jag inte klarar mig på min halvtidslön i nuläget.
Jag tror säkert att många av er undrar varför i hela friden jag inte helt enkelt slutar och ser till att få ett annat jobb som ger mer betalt istället för att jobba ihjäl mig med två jobb.
Anledningarna till det är flera. För det första är ju faktiskt läget som det är i det här landet. Företagen behöver inte direkt anställa.
Och för det andra är det faktiskt så, tro det eller ej. Att jag trivs på mitt jobb så sjukt jävla bra! Jag har underbara kollegor och jag gillar hur det ena stunden kan vara fullt kaos och hur mycket som helst att göra. För att plötsligt bli jättelugnt och man kan gå runt och pyssla med lite ditt och datt. Jag tycker om att få de människor som ber mig om hjälp att le. Även om jag kan ha riktiga jävla skitdagar på jobbet så väger alla dom där bra dagarna upp det tusen gånger om! Jag antar att det är servicemänniskan i mig som kommer fram där :)

Så därför väljer jag hellre att ordna extrajobb på en annan donken och jobba halvt ihjäl mig fram tills jag kan öka min tjänst på den restaurangen jag är nu..
Ni får tycka vad fasen ni vill ;)

Linnea leker i köket.

Makaroner
Bacon
Purjolök
Äpple
Créme fraiche med paprika/chili
Resultat:


Jääääävligt gott om jag får säga det själv ;)


Fröken Bitter.

Ja det är hon jag är idag.
Få mig på gott humör!



Kusinen fyllde systembolaget!

Och vi var inte sena med att börja fira.. :)


Valand.. Jag var hetast på stället med min hatt ;)

Vi hade faktiskt en heldag! Jag och Kattis alltså. Hon kom in till stan vid 12 på dagen.. Då sprang vi runt i affärer och tittade på saker som inte någon utav oss hade råd med. Men damen i fråga hade bestämt sig för att hitta nya kläder så vi sprang som sagt runt :) Och eftersom det var så sjukt fint väder bestämde vi oss för att promenera lite! Så vi gick ifrån Nordstan, via saluhallen och grönsakstorget bort till haga och handelshögskolan. Där mötte vi upp Herr Dahlberg för han skulle bjuda sin favoritsyster på middag som födelsedagspresent. Jag fick lov att följa med :) Men innan dess skulle han plugga klart så vi satt och solade lite på en bänk utanför skolan. HEEELT galet underbart vill jag meddela! 
Sen promenerade vi genom Haga, bort till linnégatan där vi slog oss ner och käkade tacobuffé för 69 spänn! Och en öl/vin/cider ingick. Som hittat!
Nåja.. nu får jag sluta skriva ett så jävla detaljerat inlägg, kommer ju bli en meter långt annars!
Kattis fick gått på bolaget, vi stack hem och drack drinkar. Sen bagav vi oss tillbaka till Linnégatan igen där det var ett litet ställe som hade premiär.. Kommer inte ihåg vad det hette..? Sjukt mysigt iaf!
Sen blev det Valand och studentklubben :)

Kort sagt. En näst intill perfekt dag!

Förstår ni..

..hur TRÖTT jag är på att vara sjuk?!

Helt plötsligt är den här dagen slut, och jag har inte kunnat njuta en sekund av den här vackra vårdagen!
Jag ber till gudarna att jag mår bättre imorgon och att det är minst lika fint väder när jag har lovat att leka med kusin på hennes 20årsdag.