Never said I was an angel..



Har man inget bättre för sig...

Så kan man alltid roa sig med att redigera bilder..


original..



Vilken gillar vi bäst?

När all luft går ur en.

Igår var det min födelsedag och mina vänner hade ordnat med en massa roliga saker jag skulle göra. Bortsett ifrån middagen jag hade anordnat då.
Mina underbara söta vänner hade fixat och grejat och visst, jag blev jätteglad och jag försökte verkligen göra de små aktiviteterna men hela tiden var bara tårar på väg.
Det känns som om all luft har gått ur mig, jag har ingen ork till någonting. Så fort jag är på väg ut bland folk eller ska prata med någon är jag på väg att börja gråta.
Hela tiden vill jag bara gå och lägga mig och hoppas på att nästa dag kanske inte riktigt blir lika jobbig som den föregående.

Och jag orkar inte ens må så här dåligt. Men det finns INGENTING i mig som vill må bra.

Grattis till mig.




För nu tänker jag fylla 21 i hela ett dygn!

Puss på er.

Freeeeedag.

Jag börjar få lite hemlängtan nu faktiskt. Trots att det är väldigt skönt att vara hemma hos mamma. Så saknar jag alla mina vänner i stora staden.
Men ikväll kommer iaf två av dom upp hit till ua för att leka på fjorden med mig heeela helgen. Det kommer bli grymt. Vi kommer att vara grymma. Oh ja.
Under veckan så har det varit fullt upp. I tisdags när jag kom hit var det stora familjeträffen. Underbart att ha alla (nästan iaf) samlade här! Sen blev det utgång i onsdags. Eller ja. Förfest iaf. Kan säga att när det var dags för utgång var jag och Jenny redo för hemgång. Bag in Box är farligt helt enkelt. 

Nästa vecka kommer också till att bli en bra vecka med en lagom blandning utav jobb och fest. Jag fyller ju år på onsdagen så det håller på att planeras middag ute på stan och sen dra vidare ut någonstans. Det blir nog grymt tror jag!
Livet.. är ganska så bra just nu tycker jag. Jaha då.

Flower power







Till alla nära och kära:

I födelsedagspresent önskar jag mig:

 - Pengar till att utöka min kameraväska (har hittat en massa käcka filter jag vill ha.. går väl sammanlagt på ~500)
 - Pengar för.. .tjaa... överlevnad? ;)


I övrigt blir jag också glad över att få en middag,en utekväll, en dikt, en godispåse, en dag på liseberg eller vad tusan som helst!


Är det inte dom ena idioterna så är det dom andra..

..Förlåt.. det är säkert sjukt mycket jobbgnäll just nu.. Men ni får stå ut, för jag måste bara få ur mig skiten.. Visserligen kan jag ju spara det på utkast.. Men det känns inte lika bra. Ja ni vet.

Nu under veckan har det ju varit GOTHIA. Trots alla farhågor har vi ju haft det väldigt lugnt men de lag som har kommit har ju varit.. ja sådär..  trevliga. Nu är ju iaf denna vecka slut och det tackar vi ju gudarna..
Men självklart.. När jag var på väg till jobbet idag så ser jag att en stor jä***a husvagnscaravan som kör förbi mig och kör in och parkerar på ängen där jag går.  Och för varje bil som kommer, kommer det också "Hello darling, you look nice today." Ja jag kände igen dialekten men tänkte inte så mycket på det. Ser att nere vid restaurangen står ALLA och tittar. Jag går fram till min kollega och frågar vad i hela friden som händer.
Jo men visst, det är våra älskade irländska byggarbetare som är tillbaka.  Detta är ett stort sällskap irländare som egentligen är portade hos oss av många olika anledningar, men vad skulle vi göra? När de är så många kör man inte direkt ut dom bara sådär..
Det blev ett par skrämmande timmar på jobbet men så var det någon ÄNGEL till gäst som ringde polisen, dom får ju inte lov att bosätta sig på den ängen. Så polisen åkte dit och snackade med dom, irländarna tog sitt pick och pack och åkte någon annanstans..
Visserligen betyder väl inte detta att vi kommer slippa dom helt och hållet.. Men det är lättare att köra ut dom ifrån stället när dom inte bor fem meter ifrån restaurangen..

Jag är iaf glad att jag bara ska jobba tre dagar till nu och det är bara imorgon som det är kvällspass och man måste gå till bussen.... För ärligt talat, dessa människor är faktiskt riktigt läskiga enligt mig när de inte får som dom vill.

If it feels so good, then it can't be wrong.


No one sleeps while I'm awake

Tjooo!
Idag är det fredag. Ja det visste ni nog iofs. Och jag ska iväg och jobba snart.. Jobbar kväll hela helgen... Och ja, det känns konstigt att inte göra en massa saker men ganska så skönt på ett sätt också, finns inga "måsten" utan bara att gå till jobbet.. flumma runt och servera italienare, tyskar och allt vad det är det heter och sen gå hem.

Igår efter jobbet drog jag hem till Tina och käkade middag. Vi kom fram till att jag ska flytta in den 1:e September.. Hon är söt hon som låter mig flytta in i garderoben där i lyan =)  Det är iaf skönt att veta vart man ska ta vägen och jag tror nog att vi kan komma att få det riktigt skoj där! Sen blir jag ju "extramatte" till hennes lilla pissekatt Nikita med. Och det är INTE fy skam det :) Jag som har längtat så efter husdjur.

Jag funderar så fram och tillbaka över min födelsedag.. Vad ska man hitta på? Jag känner inte för att inte göra någonting alls. Jag tycker ju om att fylla år! :)
Funderar på att försöka släpa med mig folket till Liseberg kanske om det är fint väder.. Hm.. Får filura på det.

Nej nu ska jag gå och jobba, jag skulle bara ge er ett levnadstecken. Eller nåt.

Puss

Om alla dricker det på morgonen...

... kan man lika gärna ta en innan sängdags också ;)


(ni får ignorera att det är ett reklamglas..)

Frysta blåbär
Frysta Jordgubbar
Naturell yoghurt
Mjölk


Jaa.. vad ska man säga..?

Tror nog att alla vi på jobbet kan säga... att veckan inte riktigt blev som vi trodde.. Men va tusan, vi klagar inte.. vi jobbar på ändå ;)

Jag är sjukt trött idag. Fick inte sovit någonting alls inatt i princip, somnade runt.. halv 6 kanske? Och vaknade igen vid 10 :( Visserligen blev jag serverad pannkakor då, inte illa! Nej nej.

Jag sitter och funderar över min födelsedagsvecka.. För jag är ledig på onsdagen.. och så jobbar jag stängning på torsdagen och sen så är jag ledig hela helgen..  Funderar på om man antingen ska bjuda hem alla goingar på fest hemma eller om man ska försöka släpa med dom ut på restaurang och käka?
Det blir nog det förstnämnda. Så kan jag ju kanske laga något lätt festkäk.. Får väl höra med mina roomies vad dom tycker i frågan med kanske..

Baha, bloggtorka here I come.

Starten på mardrömsveckan.

Ja idag börjar då Gothia Cup. Vilket innebär en heeeeelt galen vecka på jobbet. Iaf vad jag har hort ifrån mina kollegor som har jobbat under de tidigare åren. Och jag har även förstått att det är den här dagen som är den som är galnast.
Vi är sjukt mycket folk som ska jobba under kvällen och det har t.o.m lagts en budget för EFTER stängning.
Fast det mest spännande blir hur jag ska ta mig hem inatt... Med tanke på att det inte är någon utav oss som jobbar stängning som har bil... Men men, det löser sig ska gubben som sket i badkaret!

(Vi har en gubbe som sitter i vårt skafferi och skrattar lite då och då... han börjar bli irriterande..)

För övrigt känns det som om mitt bostadsletande går åt helvete. Visserligen kanske jag är för tidigt ute. Men ändå. Jag vill veta vart jag ska ta vägen NU! Funderar på om man ska skita i allt letande efter eget och satsa på att flytta in hos T. Då har jag trevligt sällskap att bo med och jättenära till jobbet. Och en katt att mysa med!
Men det tar ändå emot med Mölndal och att inte få ett eget boende.. men det kommer väl tids nog det med!

Puss på er, nu ska jag snart jobba...


And no, you can't have my number, because I've lost my phone.



"Alright so this is a song about anyone, it could be anyone.
 You're just doing your own thing and someone comes out fo the blue,
 They're like,
 'Alright'
He's saying,
'Yeah can I take your digits?'
And you're like, "no not in a million years, you're nasty
 Please leave me alone'".
Cut to the pub on a lads night out,
 Man at the bar cos it was his hout,
 Clocks this bird and she looks ok,
 She caught him looking and she walks his way,
 "Alright darlin, you gonna buy us a drink then?"
 "Err no, but I was thinking of buying one for your friend..."

She's got no taste hand on his haist, tries to pull away but
 Her lips on his face.
 "If you insist I'll have a white wine spritzer"
 "Sorry love, but you ain't a pretty picture."

 Can't knock em out, can't walk away,
Try desperately to think of the politest way to say,
 Just get out my face, just leave me alone
, And no you can't have my number,
 "Why?"
 Because I've lost my phone. "

Oh yeah, actually yeah I'm pregnant, having a baby in like 6 months so no, and yeah, yeah..."

 "I recognise his guy..."
That's what she's thinking,
 As he walks over her face starts sinking,
She's like, "Oh here we go..."
 It a routine check that she already knows, she's thinking
"They're all the same."
 "Yeah you alright baby? You look alright still, yeah what's Your name?"
She looks in her bag, takes out a fag, tries to get away
 From the guy on a blag, can't find a light,
 "Use mine."
 "You see the thing is I really don't have the time."

Can't knock em out, can't walk away,
 Try desperately to think of the politest way to say,
Just get out my face, just leave me alone ,
 And no you can't have my number,
 "Why?"
 Because I've lost my phone. "

 Go away now, let me go.
Are you stupid or just a little slow?
 Go away now, I've made myself clear,
 Nah it's not gonna happen, Not in a million years!

Can't knock em out, can't walk away,
 Try desperately to think of the politest way to say,
 Just get out my face, just leave me alone ,
And no you can't have my number,
 "Why?"
 Because I've lost my phone. "

  "Nah I've gotta go cos my house is on fire,
 I've hot Herpes, err no I've got syphilis..."

Sova,sova, sova, sova.

Vet ni va? Nu är det dags för en vit vecka. Jo jag lovar!

I fredags ställde jag och Sammy till med fest här i lägenheten. Och det blev för övrigt ingen utav outfitsen jag publicerade på bloggen utan en helt annan klänning. Snygg var jag. Men det finns det ingen bild på ;) Däremot kommer här lite bilder på alla andra ifrån kvällen. Ignorera de röda ögonen. Eller se dom som häftiga detaljer.
Tack för en underbar kväll iaf mina små söta vänner. =)

Axstål och Amina..


Betty och Frida


Hihi vad gör ni..? Betty, Frida och vår lilla svamp Louise ;)


Kvällen var iaf toppen, började med trevligt mingel hemma med snittar och snacks och massa prat (herregud vad vuxet det låter) och sen begav jag och damerna oss till Berså för lite dans!
På dagen igår var det jobb som gällde för mig.. Trött var jag men inga problem för mig ;)

Och imorgon börjar mardrömsveckan för vår restaurang. Det är gothia cup.. och vi ska vara 7 personer till stängning.. Annars är vi.. 3. Åh. Jag kommer dö.

Dagens fakta:

Euroshoppers tortellini är inte gott. Inte ens om man försöker tänka att det är något annat.

Och det värsta är att jag har gjort en jättestor portion som jag faktiskt måste äta upp.. För vin dricker man inte på tom mage..

Omröstning!

Var med och påverka Neas kläder ikväll!
Denna


Denna


Eller denna:



Eller något helt annat...? Jag förväntar mig en massa kommentarar när jag har kommit hem ifrån jobbet.
Puss

Stäääääääda

Det är sånt man ska göra på sin lediga dag förstås. Så jag springer runt i lägenheten och spelar skithög musik och ser löjlig ut och städar inför morgondagen.
Kommer bli grymt!

Frågan är bara när alla kommer? Ingen som säger nåt juu!

Jobb, jobb och åter jobb.

Är nog det enda som kretsar i mitt huvud just nu.. Men det känns skönt att veta att det blir iaf lite klirr i kassan. För det existerar ju inte just nu iaf.
Något annat som också kretsar runt i huvudet är planerna inför helgen. På fredag ska det nämligen ställas till med fest här i kollektivet. Sammy (ja hunden) ska ha sin inflyttningsfest och jag tänkte ju då att jag skulle ha min samtidigt. Det måste ju grannarna tycka om. Att vi har en fest istället för två.

Så imorgon när jag har fått en ledig dag (tack icca!) så ska det städas som en tok här hemma, eller ja, iaf inne på rummet. Resten av lägenheten tar vi efter festen. Och så ska jag träffa Andrea. I like!

Inatt drömde jag för övrigt att min chef kom fram till mig och frågade om jag ville börja halv 1 istället idag.. Så det var jag helt säker på när jag vaknade att jag gjorde..
Men som tur var så trillade poletten ner till slut ;) hihi


Pepparkaka?



Nja inte riktigt, men kan bli. Jag måste bara påpeka att min nacke håller inte på att gå av och jag är heller inte på långa vägar så onykter som jag ser ut att vara. Så mamma du kan vara lugn.

Bild lånad av Tina och klänning lånad av Betty.

Fröken trött

Egentligen har jag hur mycket som helst att berätta för er. Men förlåt, jag orkar verkligen inte. Det har varit några helt galna dygn och jag har nog fått en sammanlagd sömn på kanske 10 timmar. Jag lovar att jag ska ta tag i det hela imorgon. Då ska jag var utvilad.

Men vad jag tänkte komma till var..

Jag har nog världens sötaste vänner. Ni är bäst.♥

Yelle - Je veux Te voir

Jaa, gammal låt. Jag är efter. Men shit va bra det är. Man kan ju inte bli på annat än gott humör när man lyssnar :)
Jag lyssnar sönder den heeelt och hållet ;)



Snaaaark.

Jag känner mig trött och sliten nu. Och det är bara..11 jobbdagar kvar till nästa lediga dygn.. Men jag klagar inte. Jag BEHÖVER mina jobbdagar. Och mer därtill.. Regnet kommer ju på söndag i vilket fall så varför inte jobba då liksom? =)
Ikväll har jag varit på after work med gänget. Hur mysigt som helst.  Dock saknades allt vissa!
Kom hem för en timme sedan och nu känner jag allt att jag är bra sömnig...
Så godnatt ;)

Egentligen borde jag skämmas.

1dff73140318a74c3fc7515deeb3b007.png

Kolla varifrån!

Egentligen borde jag skämmas.


Linnea säger..

...-GODNATT!
Skulle först slutat 22:30, men bytte så att jag skulle sluta 23:15 istället.. och jobbade över till 00:15.. Helt galet mycket att göra, BESTÄLLNINGARNA TOG ALDRIG SLUT! Hur i hela friden tänker man när man går in på restaurang 23:57 (vi stänger 00.00) och ser att det är KÖ till kassan men envisas ändå med att beställa sina jävla grejer som tar flera minuter att göra iordning?! Vi BOR ju inte på restaurangen.  När vi egentligen skulle stänga stod det fortfarande människor och väntade på sin mat.
Men jag tror mina kära kollegor var tacksamma för att jag stannade kvar och jag fick t.o.m skjuts hem av D. Mycket snällt av honom. Nu har jag äntligen varvat ner och ska försöka ta och sova några timmar.. Ledig imorgon, håll tummarna för att det finns tvätt-tid till mig..

Snark..