Fredag.

Tjooo. Idag är det äntligen fredag och helg.
Jag har jobbat. Hela dagen, alltså 5 timmar mer än vad jag hade planerat när jag vaknade imorse (det låter som jättelite, men innan var 3 timmar inplanerat). Det har gått bra på det stora hela. Sista timmen kom en gubbe och förstörde mitt humör totalt. Men jag får väl helt enkelt vara glad att han inte kom tidigare. På väg hem råkade jag ta vägen förbi affären för jag var "sugen på något". Det resulterade i nachos och guacemole, marinerade vitlöksklyftor och oj då... 49:-/kg på lösgodiset.. Var tvungen att köpa lite godis också.
Så nu har jag så att det räcker att frossa i tre dagar. Det är en lugn kväll planerad så om man har tur kanske man kan få smaka lite på mitt godis imorgon om man har turen att umgås med mig ;) Jag har fått höra att jag ska bli överasskad imorgon. Jag är nyfiken!


Vad ska ni göra i helgen?

Puss o kram

För intresserade..

.. Kan jag meddela att jag har sovit skit inatt. Detta för att jag har vaknat så fort jag rört på mig på grund av träningsvärken. Och jag såg visst att det kunde uppstå missförstånd med mitt senaste inlägg. Det var inte JAG som gick från 30 till 60, utan det var den som kom och satte sig efter mig. Jag gick bara från 20  till 30 ;)
Men åh, så ont jag har. Det är jättehemskt. Men samtidigt hur skönt som helst.

Nu sitter jag och funderar på om man ska ta och sova. För sover jag blir det helg snabbare. Och lördagen kommer ännu närmare.

Pluggpaus.


Nu är jag väl bra snäll va? Tar en paus i mitt hemtentapluggande för att skriva lite till er..
Faktum är att jag egentligen tar pausen för att jag funderar på att springa till affären och köpa något gott att snaska på. Men jag vet själv att jag inte kommer sätta igång igen när jag väl kommer tillbaka då så jag får skippa det.
Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig, först var jag på västtrafik och krävde lite pengar för att de fyllde på mitt kort med fel laddning. Sen var jag på gymmet. Ökade i vikter på alla övningar och stod på crosstrainern i 30 minuter istället för mina vanliga 10.  Jag kände mig ganska häftig när jag klarade av att ha 30 kilo på lårövningarna. Dock avtog den känslan när näste man satte sig där och ändrade vikterna till 60 :(
Sen kom jag hem och lagade mat, makaroner med tonfisk. Och gjorde matlåda för jobbet imorgon också.
Nu sitter jag här och pluggar som sagt. Hade i planeringen att gå på bio med fröken Carina men vi kom fram till att det skulle bli stressigt för henne och att jag har för mycket att göra här hemma. Så jag ska nog försöka få gjort min lilla hemtenta så fort som möjligt så att jag kan få städat. Dock vet nog både jag och ni att det kommer sluta med att jag springer ner och köper något mumsigt att äta och sätter mig och myser framför tvn.

Jaja, vi får se vad jag hittar på :)

Spotifyaddiction.

Ni med spotify. Ni har inte missat gruppen Spotify Playlists  på fejsboken va?
Eller bloggen Spotifylistor ?
Mycket bra skit för de dagarna man har 0 inspiration på vad man ska knåpa ihop för egna listor :)

Jag sitter just nu och lyssnar på Trazan & Banarne . Nostalgi på hög nivå :)


Nu ska jag pallra mig upp ur sängen. Är fortfarande helt slut efter helgen. Men nu är det dags att göra frukost och även middag att ta med sig till jobbet. Potatismos med köttbullar :) Och sen ska jag iväg och gymma en snabbis!

Hej


Nu ska jag o kattis snart ut på krogen.
And I'm lööööövin it ;)
Hoppas ni har en bra kväll!

Helg helg helg helg helg.

Ja nu har man jobbat klart för denna helg. Vilket innebär FEST för min del ikväll. Och även imorgon faktiskt :)
Ikväll ska jag och min kära kusin göra stan igen. Frågan är bara vart?
Och när hon har tänkt att komma? Sjukt hungrig är jag och vi ska äta pizza tillsammans.
Egentligen är jag jättetrött efter att ha legat vaken av ovanvåningens grannar inatt som hade "Mysstund" i ett par timmar.. Sen när man väl hade somnat visade det sig att man hade glömt att sätta mobilen på ljudlös.. Så sisådär kvart i 3 ringer telefonen och i andra änden finns en full varelse.. Nåja, skäms på dig som väcker mig när jag ska jobba dagen efter. Men jag får väl skylla mig själv när jag har ljudet på.
Och upp igen vid 8 för att sticka till jobbet. Men som tur är har vi haft sjukt mycket att göra så tiden gick fort!


Mycket vettigt det blev skrivet nu då? Nåja. Kan berätta att jag kommer se fab ut ikväll i min nya älskade kjol. Så det så!

Hoppas att ni får en toppenkväll, det ska jag ha iaf. Avslutar med den här låten som har satt sig rejält i mitt huvud. Hon är inte dum den där Robyn!



Torsdag = Ledig

Och ja det känns skönt!
Jobbade stängning igår. Det gicl väl bra.. Om man bortser ifrån att först fritöserna slocknade så att vi inte kunde fritera varken kyckling eller pommes, men det fick vi fixat ganska så snabbt. Men då pajjade värmeskåpet till pommes så vi kunde inte servera några iaf. Och så var vi utan pommes då i ett par timmar. Inte jättelyckat med andra ord. Men trevliga och service-minded som vi är jag och mina kära kollegor klarade vi av dessa problem utan några sura miner ifrån våra gäster. STARKT jobbat! :)
Så imorse när jag skulle gå upp var jag jättetrött, och jag skulle bara jobba tre timmar. Kändes sjukt meningslöst så jag ringde till jobbet och frågade om dom behövde mig. Det gjorde dom inte, så jag kunde sova vidare. Och de där tre timmarna lär jag ta igen någon annan dag :)

Så nu sitter jag här, käkar lite havregrynsgröt och ska snart sticka iväg till gymmet. Jag tänker köra helt slut på mig själv idag. Det har jag bestämt. Så att jag behåller lugnet senare under dagen..
För jag ska  åka till kungsbacka en sväng, sticka in på skolan en stund och så ska en viss f.d komma förbi med en påse innehållandes saker jag har glömt kvar. Lite nyfiken är jag allt på vad är för något. Vet att den innehåller en kameraladdare men resten har jag ingen aning?! Saknar ju ingenting. Men det återstår att se.. Bara han kommer ihåg att han ska lämna skiten till mig idag..

Måste hinna med att städa och tvätta ikväll också.
Fullt upp! Men hellre det än att jag ligger i sängen och latar mig hela dagen :)

Puss o kram!

Stopp!

Jag sätter stopp nu för mitt skolprat här på bloggen. Det löser sig. På ett eller annat sätt. Löser det sig inte så är det inte så mycket mer med det heller. Då får jag ta de problemen som uppstår helt enkelt.
Men jag måste sluta min panik gå ut över er som läser. Så det så :)
Överhuvudtaget sätter jag stopp för alla tankar som har med plugget att göra nu över helgen, för jag kan ändå inte lösa mina problem under lördag och söndag. Så nu ikväll ska jag fokusera på att ta mig till D, tvinga honom till att vi ska käka lite godis kanske? Tror inte han är så svårövertalad iofs.
Sen ska jag jobba imorgon och på söndag. På kvällen ska jag nog tvinga någon till att umgås lite med mig.
Sen blir det nya tag på måndag.

En bra helg blir det nog i vilket fall.

Åh, just det! Som vissa av er säkert vet har jag nu spotify. Och som jag sett hos många andra bloggare har jag också drabbats av den här pressen. Att göra den PERFEKTA spel-listan med alla mina favoritlåtar.
Men just nu är det stopp i min hjärna. Jag vet inte vilken musik jag vill lyssna på? Det är ju ingen mening med detta superbra program ifall man inte kan komma på någon musik.

Så hjälp mig nu. Kära läsare. Tipsa mig om lite artister som jag borde kolla upp.

Kisses & Hugs

Dumma dumma

hjärnspöken!!!


God morgon!

Jag har sovit väldigt oroligt inatt. Somnade jättesent och har vaknat flera gånger. Och nu det sista vaknade jag utav att jag grät. Hatar när man gör det. Drömde att jag bröt ihop på jobbet. Hm, vad säger det egentligen? Jaja. mår väl inte toppenbra idag då med andra ord. Känns inte som om jag har sovit något överhuvudtaget.
Men nu ska jag fixa lite gröt till frukost. Sen bär det av till Gårda för lite gym och solning tänkte jag.
Och ikväll ska jag mysa.
Så jag ska nog bli på bra humör till slut tror jag nog :)

Hoppas att ni får en bra dag sötnötter!


Dagens youtube.

Längesedan nu.
Men here it goes.

Frou frou - Let it go



Blev introducerad för denna grupp nu i helgen som gick. Herregud vilken musik.
Är lite smått besatt av denna låten nu faktiskt.
Jävla D! ;)

Framtidsplaner.

Många sätter upp mål för 2009.. Men just nu känner jag nog att min största "dröm" är lite avlägsen för 2009.. Dock inte för 2010. Så därför har jag börjat fila lite på planerna.
Men vad är det då?
Jo!
Jag har planer på att sticka till USA! Kanske en månad eller så. New york är väl huvudplanen. Men jag är även väldigt sugen på San Francisco och L.A. Och fota, fota, fota!
Nu vet ni!
Jag ska bara bli rik också så att jag har råd att åka :)


Barnatankar

På Fotosidan som jag är medlem på så finns det en tjej som heter Elin Torgare. Hennes blogg går under namnet E.T - The Extra Terrestrial . Hon har gjort en liten lista på roliga saker som barn kan säga. Dom är inte dumma de där ungarna! Här är några utav mina favoriter

"En mormor är en som hela släkten har kommit ut genom. Då är det väl inte så konstigt att hon är lite sladdrig i skinnet."

KRISTINA 7 ÅR


"Förr i tiden trodde man att storken gjorde barnen. Nu har man gått över till modernare metoder."
ANNE 8 ÅR

"Jag är för kärlek så länge det inte händer när det är något bra på TV."
JILL 6 ÅR

Hur känns det att vara kär?
"Ungefär som en lavin där du måste fly för ditt liv."
JOHN, 9 ÅR

"Kolla om killen tar notan. Då ser man om han är kär eller inte."
BOBBY 9 ÅR

"Man tänker: Japp, jag älskar honom verkligen. Men jag hoppas att han duschar minst en gång varje dag."
MICHELLE 9 ÅR

"Min mamma säger att jag ska leta efter en man som är hygglig... Det är det jag gör... Jag letar efter en man som är hyggligt lång och hyggligt snygg."

CAROLYN 8 ÅR

"Det är bättre för tjejer att vara singel än vad det är för killar. Killar behöver någon som plockar upp efter dem."
ANITA 9 ÅR


(Taget av mig, på Heden, Göteborg)

Parkelajnen.

Eller nåt?
Den här bilden rotade jag fram på nätet ifrån förra veckan. Som vanligt när jag ska vara med på vimmel ser jag ut som om jag ska skita ner mig.


(Kattis, jag, Emma)

Undrar egentligen VARFÖR jag ser likadan ut på varenda vimmelbild. För ärligt talat, det slår ju aldrig fel. Är det alkoholen som gör att det? Tror jag att jag ser sexig ut? För det gör jag ju verkligen inte.
Men det kanske är min "look"? Ni vet, min "titta över ena axeln och le"-posé fast jag ser panikslagen ut istället?
Nä imorgon när jag o Kattis kör en favorit i repris får jag försöka mig på något snyggare när vimmelfotografen tittar fram med sin söta lilla kamera. För både jag och ni vet att jag kan bättre.
Jag kan ju inte skylla på fotografen heller på det här stället för vi vet ju sen innan att det finns en erhm.. osmidig fotograf där ute i göteborgsvimlet som jag verkligen inte kan slappna framför. Och det var ju inte den här tjejen.

Nä, nu ska jag sluta gnälla och leka ytlig. Jag ska öva posér. haha ;)






Photoshoot part 1.

Idag så har jag varit igång ska ni veta. Jag och foto-kompis Johan har varit ute i stan och fotograferat. Det var skönt att komma igång igen, och snart ska jag väl få igång inspirationen igen på riktigt så att det kan bli fler turer med mina kära vänner från fotosidan. Där jag för övrigt har varit skamligt inaktiv det sista. Men jag ska snart in där och ge levnadstecken igen :)

Här kommer iaf några utav bilderna vi har tagit idag. Mer eller mindre redigerade. Fler kommer det senare.. :)




(Miniatyrerna är klickbara.)
     




Nu sitter jag här med hosta, halsont och ögon som rinner. Men skam den som ger sig. Imorgon MÅSTE jag jobba.