Något som borde bannlysas..

..är funktionen som gör att musik spelas upp automatiskt när man går in på någon hemsida/blogg.
Man får ju en hjärtattack så här tidigt på morgonen!
Om inte annat så väcker man hela lägenheten..

Jag är helt galet trött idag, visserligen somnade jag nog inte förrän vid typ halv två eller någonting sånt också.  Men det är bara att sluta gnälla och gå till jobbet ;)
Ska sticka förbi gymmet en sväng idag också.. hörde ni? Ja, JAG ska till gymmet.. Visserligen bara för att sola idag.. men ändå.. ;)

Nej här blev inga stora inlägg skrivna, jag måste iväg till jobbet och senare idag, eller kanske imorgon. Ska ni få höra om det alldeles utomordentligt trevliga kalaset som vi ställde till med i lördags!

Puss

Första natten i Mölndal, CHECK!

Och det gick alldeles utmärkt. Trots att jag tillfälligt får sova på en madrass ute i vardagsrummet. Men det är bara tills vi kan få ner min säng hit :)
Katten som jag har varit lite orolig över att hon ska springa runt och ha ryck hela natten har faktiskt varit jättelugn. Eller rättare sagt, har hon lekt så har jag sovit som en stock ;) Mysigt iaf att bo ihop med en katt igen..

Idag har vi mycket på planeringen!
Systembolaget, och köpa lite småsaker på frölunda torg.
Sen ska vi hem och städa och göra typ.. 50 pannacottor?
Och efter det, om vi orkar är det after work inne i stan :)


Men imorgon är det iaf storkalas här i lägenheten, T fyller 24 och det ska få plats typ 25 pers (kanske mer) här.. Skoj skoj ;)




Jag och nya roomien Tina, sletnast i stan, men snygga ändå ;)

För övrigt...

... Kom aldrig det där samtalet som skulle kommit igår. Jag känner mig ganska besviken faktiskt. Jag trodde ändå att jag hade en chans.
Någonstans i mig finns det hopp om att det bara tagit extratid att överlägga.
Men jag tror nog att jag vet det riktiga svaret... :(

Nä, film orkade jag inte med, så det blir sova istället.

Puss på er!

Packat och klart

.. Inför flytten imorgon..
Så nu har jag förtjänat en belöning bestående av detta och lite filmtittande.. Gott gott!



Dagens visdomsord.

"Det finns ingen ånger,
bara dåliga sånger."


Man skulle kunna tro att det var Louise som hade sagt det, men denna gången är min vän Emilia den skyldiga ;)

Minnet är bra men kort.

Eller så kan det ha att göra med att jag gjorde detta mitt i natten, troligtvis tröttare än vad jag trodde att jag var.
Jag blev nämligen skitförvånad när jag gick in på min blogg och såg min design. Kunde inte alls komma ihåg att jag hade gjort en ny design.
Men sen ramlade ju polleten ner. Som tur var. Haha

Just nu sitter jag i ett rum som skriker... KAOS. Det står väskor och lådor åt höger och vänster, imorgon är snälla Axstål världens bästa och kör flyttlass åt mig. Jag tror inte att han är medveten om vad han har gett sig in på . Mohaha. Nä men så länge han får låna kombin utav sin pappa borde det gå bra.


Nej nu ska nog jag ta och packa lite till. Men snart är jag klar. GÖTT!

Ny bloggdesign.

Ja vi får väl se hur länge jag trivs med att ha det så här.
Men har man inget bättre för sig när man egentligen borde sova så har man inte ;)


På tal om att vara 15..

..Eller ja, inte riktigt så liten.. Men minnen är det iaf.

Sommaren 2006, grebbestad.

Det är jag som sitter med ryggen mot alla,eller ja, mot kameran. Jag är för övrigt väldigt nyfiken på min hårfärg? Det ser ut att vara orange.

Härlig kväll iaf, kanske inte för Andrea dock ;)



Att vara 15 år.

Jag sitter och tittar på "Linas kvällsbok". Den handlar om Lina, 15 år, okysst och gör allt för sina vänner och för att passa in i gänget.

Jag kommer ihåg när jag var 15 som igår. Jag var också okysst och gjorde verkligen allt för att passa in. Eller ja, inte passa in, men gjorde allt för att inte bli mobbad iaf. Jag hade ingen aning om vem jag var överhuvudtaget och hatade allt. Som man antagligen ska göra när man är 15 år.  Det var det här året som jag fann mitt livs största kärlek, ja just då trodde jag nog inte han skulle vara det. Men med tanke på att han fortfarande finns kvar i mitt lilla huvud får man nog säga att han var det.
Vad ska man säga? Jag är glad att jag inte är 15 år längre iaf. Och jag tror nog att min mamma är det också ;)

Veckans citat.

"Vet ni varför man ramlar?
Det är pga av graviditeten!"

Haha, underbara Louise ;)

Nackdelen med att tycka om att sova..

.. Är att när man väl får chansen till att göra det ordentligt gör man det också MER än ordentligt. Jag har sovit 14 timmar inatt, vaknade klockan 2 och halva dagen har redan gått. Grejt.
Slängde mig ut till 421, sliten som en jag-vet-inte-vad och köpte hårfärg och lite såna prylar. Förvandling till en fräsch Linnea är på gång ;)
Nu sitter jag och väntar på att min middag ska bli färdig (räksoppa) och sen efter det ska jag slänga i hårfärg i håret och så börjar min tvätttid klockan 17. Tror jag. Eller var det 16?
Jaja, tvättmaskiner finns i princip alltid lediga!

Sen ska jag se till att packa ner hela mitt liv här på marklandsgatan. Det börjar nästan kännas vemodigt.. Mest för att ja, jag kommer sakna S tror jag. Men det ska vi försöka ignorera. Tillfällig sinnesförvirring kan vi kalla det? Ja så gör vi.

the girl in the mirror






(original, med hdreffekt)


Spegelvänd nummer 1 (bara jag som tycker jag ser ut som ett lejon?)


Spegelvänd 2 (nej, jag orkar inte fixa den där linjen. Det får vara så.)

Don't stop the music.

Idag har jag nästan tyckt om att vara på mitt jobb. Tro det eller ej. Och efter de senaste veckornas svackor känns det jäkligt bra faktiskt.
Det är nog för att jag har fått lov att vara lite överallt, 5 minuter inne i köket.. sen lite kassa.. sen lite lobby.. lite DT..
Ni fattar ingenting va? Nej det är nog lika bra det... Jag har tyckt om iaf att få vara överallt och ingenstans idag :D

Idag kom även min vackra
höggravida kusin Alice och hennes man in och hälsade på. Mycket trevligt att se henne och man kan nästan tro att ungen är redo att komma ut när som helst.

Nu ska jag börja ta tag i lite flyttpackande.. Jag har fortfarande total panik över hur jag ska kunna få allting till Mölndal..

Ingen som läser bloggen som är sugen på att köra och hämta en säng och lite sånt i Ljungskile och köra det till Mölndal..?
 - Inte det nej..

You tell me you love me, you lie.

Ja men se där ja! Då var torsdagen redan förbi och snart är det fredag och helg!
Var ju på intervju idag.. hm.. ska inte överanalysera. Men ja, nä.. vi får se helt enkelt.
Sen blev det dags för jobb, inte så länge dock. Skönt!
I helgen är det fullt upp som vanligt.
Imorgon jobb, och sen film med E.
Lördagen blir lek med T på dagen och sen kanske ännu mer lek med B och A på kvällen. Roligt roligt!

Egentligen hade jag varit sugen på en riktig brakutgång! Men inget att göra åt när man är heeelt pank och jobbar tidigt på söndag.
För övrigt har ju faktiskt klarat av en hel månad utan att låna pengar ifrån min kära mor. Och det får man väl ändå säga att det är väldigt bra..? Sen att det kan ha berott på att jag har fyllt år kan vi väl ändå bortse ganska mycket ifrån..? hehe..

gammal bild, ny redigering.

Åååh

...Mitt största bekymmer just nu är ju vad fan man ska ha på sig imorgon.. Jag vill se både "fräck" och ordentlig ut samtidigt. Hur gör man det? Äsch, ett bra intryck kommer jag väl göra i vilket fall.. Jag är ju jag liksom.. ;) haha
Nä, jag håller på att göra samma misstag som jag alltid gör i såna här lägen. Jagar upp mig för mycket, börjar planera om hur det ska vara osv osv.. Bara för att det ska visa sig i slutändan att det inte alls går åt mitt håll..

Tyst nu Linnea, tyst!
Vi får helt enkelt se imorgon!

Och så är det bara tisdag?!

Seriöst, kan inte tiden gå liiiite snabbare?
Helst ska det bli torsdag, det blir en intressant dag! Och jag hoppas att det slutar som jag vill!
Idag har jag en riktigt dålig dag. Mår åt helvete rent ut sagt. Jag kommer i princip inte ihåg mitt arbetspass? Jobbade ändå bara fem timmar mitt på dagen. Men jag har inget minne utav den! Fick migrän någon gång där på mitten och efter det är allt svart.
Kände mig typ som en vampyr när jag kom utanför restaurangen och jag började svära över hur ljust det var. Som om jag inte tålde solen. haha :)
Men men, nu är jag hemma iaf, och jag känner mig nästan lite bättre efter en ipren och lite mat i magen. Men det är inte mycket bättre. Hunden håller på att spela  jättehög musik, och hans musiksmak är faktiskt helt ärligt inte bra alls. Pling-plong-synth-tvspelsmusik. Men jag orkar inte be honom stänga av. Han brukar faktiskt inte göra något väsen av sig överhuvudtaget. Så nu får han det. Jag lär nog kunna däcka till slut iaf.

Nej det var väl allt för mig.. gnällig som vanligt. blä.

Håll i hatten!

...För nu ska jag iväg och jobba!
Som om jag gör någonting annat.. ;)

Sömnlös natt.

Hur går det ihop egentligen?
Förut idag när jag var på väg från jobbet så var jag helt FÄRDIG. Jag höll alltså på att somna 3 ggr. Först medan jag väntade på bussen, sen när jag sitter på bussen och till sist på spårvagnen! Så trött brukar jag i princip aldrig vara, bortsett ifrån efter en utekväll då. Men igår var jag ju faktiskt inte ute.
I vilket fall, när jag kom hem var jag sjukt sugen på att gå och lägga mig. Men jag tänkte att jag istället skulle vara duktig och lägga mig typ vid 21 för att kunna vakna utvilad.
Och resultatet av det ser ni ju här.. Jag har fortfarande inte somnat.. och klockan är snart 1...
Varför?

Jo för att jag som vanligt börjar tänka så jävla mycket när jag ska sova! Jag ligger här i sängen och har total panikångest över att behöva flytta den 1:e september. Jag får det inte till att gå ihop! Det finns ingen som kan köra mina grejer hemifrån mamma! Och jag behöver ju min säng!
Visserligen har jag ju en tunn madrass här men den kan jag ju inte ha som säng :(
Och sen.. ja även om jag tycker att det ska bli galet mysigt att bo med T i Mölndal så vill jag verkligen ha något eget! Men åh det går ju inte, varför ska bostäder vara så dyra?!

Nåja, saker och ting löser sig ju alltid tids nog. Men jag hatar den här ovissheten! Jag vill ha allting klappat och klart nu! NU!

Nej nu får man väl försöka sova igen.. Så att jag orkar jobba imorgon. Och jag ber till gudarna att jag inte blir placerad i köket igen.


Barney stinson.. DET är en smart man det!

"When you´re sad. Stop being sad, and be AWESOME instead!"




Sweet dreams.





Edit: Okej, fråga mig inte vad fan Backstreet boys gör där i slutet :S Haha

Jag kommer inte på någon fantasifull rubrik.










Det där med att vara tankspridd..

.. är inte lätt kan jag lova er! Och jag hatar verkligen att jag är det, ni anar inte!
Medan jag gick i skolan så var det ofta att jag glömde hoppa av bussen, man satt och funderade på någonting och plötsligt så hade man åkt för långt! Gärna ett par kilometer också.. Mitt i natten så att det inte gick någon buss förrän efter en timme eller så..
Nu medan jag jobbar på donken är det mina nycklar som är mitt stora problem. Vilket mina kollegor har fått erfara nu, och har börjat lära sig. På min knippa sitter både hem och skåpnycklar, och jag tror det är fem gånger under mitt år på jobbet som jag har fått ringa och fråga om dom vet ifall mina nycklar ligger där, och javisst har det varit så. Dom har suttit i hänglåset på skåpet.

Men idag tog jag nog faktiskt priset. Kommer till jobbet, byter om, lägger nycklarna i väskan, inte mer med det, jag brukar ju göra så (av någon anledning tänkte jag att jag skulle hem?) och lägger in väskan i skåpet och låser....
FAAAAN! Då var mobil, plånbok, hemnycklar och skåpnycklar inlåsta. Och inte hade vi någon grej som man kunde bryta upp skiten med..

Som tur är har jag underbara förstående vänner där, när betty hade slutat åkte hon hem tjejen som jag delar skåp med ute i Askim och hämtade hennes nyckel.. Slutet gott.. Allting gott! Och ja, jag är skyldig betty en stooooor tjänst!


Blaj, blaj och mera blaj.

Idag är min lediga dag, och jag hade tänkt att sova ut. För de senaste dagarna har jag varit galet trött av någon anledning.
Så ja, jag tänkte sova ut. Sova ut i min bemärkelse innebär sova tills man vaknar av sig själv.
Inte att vakna klockan HALV TIO av någon av mina roomies spelar "happy birthday" på högsta volym för någon av sina kompisar som fyller år och är på besök. Jag kommer ut, kinkig som ett litet bi och där sitter typ fem pers och har födelsedagskalas. Inte kan man höja rösten då inte.

Nu ska jag sova igen. Ja det tänker jag göra. För att istället för att vakna UTVILAD kommer jag nu till att gå runt i en koma hela dagen och halvsova.

Tack, tack så mycket.

Baha, trött blir man!

Ja, på livet och vädret och av att flytta och ja.. Inte minst arbetsgivare.. Men det är ingenting som vi ska gnälla om här iofs.. Men sker det inga förändringar snart på vissa fronter så.. ja..
Men, nu ska jag inte tänka mer på det!
För ikväll så ska jag ha kvalitetstid med min kära storasyster! Vi ska till kulturkalaset och titta på stand-up!
Man måste ju passa på när Betnér, Nüjen m.fl är i stan och man t.o.m får se dom gratis!
Kameran ska med, ska bara komma ihåg att fotografera också =)
Hoppas bara att syrran kommer ifrån jobbet i tid.

Puss på er


haha.. jag ser ut som om jag är tio och har lekt med syrrans smink ;)


Lite photoshop innan jobbdags

Före:


Efter:


(Hur tänkte jag när jag tog kort på ett hus i vinkel där det är en jävla flaggstång i vägen? Nu blir jag irriterad på mig själv..)

Time to work, bye bye!

Lomo-effekt

Tänk vad lite photoshop kan göra för en bild..

Före:



Efter:


Visst blev den plötsligt väldigt mycket mer spännande?
Och om ni vill kunna göra likadant. Klicka
här

På jobbet...

Jag står och packar/delar ut mat till bilar i drivén, en bil med en snubbe~25 kommer förbi.
- Hej hej! En stor jordgubbsshake till dig, varsågod!
- Vaa..? Näe, en choklad hade jag beställt!
Jag muttrar ilsket om att min kollega hade slagit in fel när jag springer omkring som en jävla svettig dåre.
- Såå, där har du en chokladshake, varsågod!
- Du ser stressad ut!
- Eh, ja, något stressad är vad jag är.
- Jaha, då är det ingen idé att man försöker bjuda ut dig ikväll då?
- Eh va? Nääeee.. Tack hej!

Hm. Jag antar att det är lite värmande att veta att någon tycker man är vacker när man springer omkring där som en virrpanna. ;)



Man tager vad man haver..

.. När man inte har någon mat i kylen och inga pengar för att handla någon heller..




Fullkorns-Penne
Broccoli
Italiensk salladsmix
Solrosfrön
Vinegretté gjord på olivolja, balsamvinäger, senap, honung, salt och peppar.


Ett litet P.S till er är ju att kanske inte ta riktigt lika mycket honung som jag gjorde. Allt det söta gjorde att i princip hälften av maten fick åka i komposten :(

Skräckens Göteborg?













Bloggtips!

Jag har hittat till två stycken fotobloggar som jag tycker är underbara, de fotar precis sånt där som jag tycker är riktigt skoj. Nämligen gatukonst och väldigt mycket mer förstås. Och uppmixat med lite poesi. En perfekt blandning! En utav dom har ni säkert redan hittat till med tanke på att den ligger på Blogg.se starsidan idag. Men hennes pojkvän är också riktigt duktig visade det sig.
Bloggarna hittar ni
här och här .

Har du något tips på någon fotoblogg som du gillar? Skriv isf i kommentarfältet och dela med dig!


Vart tog helgen vägen?

Fast nu ska jag inte vara sån. Jag har ju faktiskt hunnit med mer än vad jag brukar.
I fredags klev jag upp 05:15. Haha, tror ni att Linnea var trött eller trött? ;) Jag skulle börja jobba klockan 7. Men det gick alldeles galant och jag överlevde dagen :)

Jag och B var inställda på utgång och så blev även fallet! Vi gjorde stan. Minst sagt. Först grillfest vid sankt sigfrids plan, sen styrbord barbord där vi hade hört att det skulle bli en grym housefest (dom spelade mest "plingplong-musik med infall utav tv-spel), vi försvann därifrån efter ett par timmar, gick till lounge(s) där det var TJOCKT med folk så det gick i princip inte att dansa, no fun :(
Så då gick vi till diamond dogs istället för att möta upp vänner till B, satt där och tjötade ett tag och då jävlar kom min trötthet på riktigt! Kanske inte så konstigt eftersom jag i det läget hade varit vaken i drygt 21 timmar.. Och så försvann rösten också, den gillar visst inte mig när den inte får vila ;) Så jag satt där och typ halvsov..
Det kom vi på att vi botar med att gå till Park Lane. Så vi gick dit, skakade lite på våra rumpor men efter en timme eller så hade jag ont i fötterna, började få ont i huvudet och inte en jävel hörde vad jag sa, då var det dags att gå hem. Köpte mig 3 stycken cheese inne på donken, åt bara upp en halv. Hur tänkte jag där?

När jag kliver av vagnen hemma på marklandsgatan så hade jag så ont i fötterna så jag tog helt enkelt av mig barfota och gick hem. Och uppenbarligen tyckte varenda penis-djur i området att om en tjej går barfota är hon villig? Sammanlagt under de 3 minutrarna det tar att gå hem så kom det fram fem killar till mig med diverse olika förslag på aktiviteter varav en utav följde efter mig ända fram till dörren.
Framöver kommer jag alltid till att gå beredd med nycklarna mellan fingrarna ifall någon är närgången.
Men slutet gott, allting gott. Klockan 5 somnade jag så sött i sängen =) med andra ord.. 23h och 45 min efter att jag hade klivit upp... Men ett toppendygn hade det allt varit!


Igår vaknade jag vid lagom tid. Klockan 2. Och hipp happ blev det bestämt att jag skulle hem till A. Jag var inställd på lite fika och allmänt mys i solen. Det var nog inte hon? ;) Så hemma hos henne blev det lite cider och drinkar, sen ut i värmen och gå på liseberg! Hon och hennes gubbe har ju årskort där så då kunde jag låna hans! Bra skit det där, så vi gick som sagt dit, åkte upp i lisebergstornet och köpte Ben & Jerry-glass och sen satte vi oss i parken. Jag gillar verkligen Liseberg. Sjukt mysigt där, nästa år SKA jag köpa ett guldpass. Så har man både fri entré OCH fria åk hela året :D
Sen drog vi till Vasastan och satte oss där, drack strawberry daquires, spanade på män åt mig och inmundigade även några glas vin, öl och eeh.. ja cider.
En snabbis in Chez, där vi upptäckte att vi var på tok för gamla för att befinna oss, och sen vidare till Berså där jag skulle stå på listan. Men de ville visst att vi skulle punga ut 100 spänn i inträde ändå för att komma in. Knepigt det där, så vi gick hem.

Och nu ikväll vill mina kära vänner att jag ska komma hem till L och kalasa.. Hmm.. Den som lever får se.. ;)
Det blir i vilket fall en nykter kväll, sen var i världen återstår att se.


Tankar och funderingar..

...Jag är lite sugen på att lägga ner den här bloggen helt och hållet och göra en renodlad fotoblogg..
Vad tror ni..? Jag känner att jag skriver ju knappt någonting här numera iaf.. Och det kanske skulle vara bra för mig att börja om på nytt med något..

Hm.. Jag får fundera lite till..



Trött, trött, trött.

Hela tiden verkligen är jag trött. Jag går runt och är nästan som i en koma. Ganska skönt iofs för då känner man inte så mycket.
Jag är inne i en rejäl svacka med jobbet också, allting bara går åt skogen hela tiden och varje dag är jag så sjukt nära att bara skrika åt folk att jag inte vill vara där längre och säga upp mig. Men varje gång tar jag mig samman och inser att det inte heller skulle fungera speciellt bra. Och det är ju tur att jag iaf inser det.
Jag har fått höra av flera att jag borde gå och prata med någon.. ja någon professionell. Men jag känner att det skulle inte tjäna någonting till. Man skulle inte tas på allvar och bara komma därifrån med ett recept på något. Och tabletter är nog inte vad jag behöver.  Jaja, slut på gnäll.

Jag har en fullspäckad vecka framför mig och det känns skönt. Jobb måndag - fredag och i helgen är grillfest och Sammy inplanerat och även ett besök på Liseberg. I vilken ordning allting görs är en annan femma.
Jag vet iaf att det kommer till att bli ännu en galet rolig helg med mina donken-tjejer.