HEEEEEEEEELG

Och en ledig sådan också! Känns grymt bra.
Detta ska ikväll firas med att... STÄDA! Trots att jag inte tycker att jag har gjort någonting annat än att jobba och sova de två senaste veckorna så har det visst samlats en hel del skräp på mitt rum och smutstvätt.. Hm. Spöket laban tro?
Och planeringen imorgon lyder:
- Sova ut.
- Gå till bolaget och försöka hitta mig något billigt gott vin.
- Laga middag
- Åka till C!
- Åka vidare till förfest med en massa härliga människor. Och dricka mitt billiga goda vin
- Utnyttja gratis entré på Parkan! (snålisar som vi är, eller fattiglappar kanske det heter?)
- Dansa dansa dansa!

Sen på söndag skall jag:
- Sova ut
- Kanske vara lite sjuk? Nja vi får väl hoppas på att jag slipper det. Men lika bra att ha med i planeringen
- Äta middag med D.
- Bio med C! Vi ska se "Män som hatar kvinnor." Gratis är GOTT!

Det kommer nog bli en riktigt riktigt bra helg. Iaf hoppas jag på det.

Nu ska jag sätta igång med städningen.
Puss o kram

Spam.

Någon mer än jag som har märkt att de där spam-kommentarerna har börjat dyka upp igen..? Ni vet "this is a very interesting site. bla bla bla bla" Jag får säkert fem om dagen.

Hur får man bort dom tro? Orkar ju inte hålla på och byta blogg och ha mig för sakens skull! Men det är ju tillräckligt irriterande för att man ska störa sig..


Fotoresa.

Ja, om jag hade haft råd under våren skulle jag nog sticka iväg på en liten fotoresa. Bara en weekend eller så.
Till typ Paris.. Eller Madrid.. Eller Barcelona..! Eller kanske Prag?

Men men, det dröjer nog innan det kan bli verklighet.


Update: I vilket fall måste jag fixa ett PASS innan jag kan åka någonstans. Har ni koll på vad det kostar? Hittade weekendresa till Prag för det galet låga priset 2 697:- (flyg + 3 nätter) i April.. Suck, om man ändå hade kvar studiebidraget... :)

Undrar hur trötta ni är på mitt prat om jobbet?

Nåja, här kommer lite till. I ett utav våra lager så har vi såna där käcka skjutbara hyllor. Ni vet, för att komma åt en hylla måste man skjuta den andra åt sidan och därmed stänga igen en annan hylla.. Eller ja.. eh ni fattar va?
Nåväl, på mitt jobb bryr vi oss om varandra..


Uppe med tuppen.

Ja men nästan iaf. Åtminstonde 20 minuter tidigare än vad jag brukar gå upp! Brukar gå upp nu. 09:22 och bara slänga på mig jobbkläderna och lite smink för att sedan gå till vagnen. Med andra ord spenderar jag en kvart utav vaken tid här hemma på morgonen. Men nu idag så tänkte jag faktiskt att folket på spårvagnen skulle slippa se mig i smutsiga arbetskläder så jag har tagit på mig lite rena kläder.. Sen är ju tanken att jag ska kunna ha dom ikväll med :)

På planeringen idag så står det jobb i hela 3 timmar. Sen ska jag försöka leta mig fram till gamlestadstorget och möta upp en köpare där. (Hm, kändes som om det lät lite illa? Men nej, det är inte JAG som ska säljas...)  Dock har jag inte fått någon bekräftelse ifrån den här människan så får se hur det går?!
Efter det ska jag sticka in till centrum och storebrors lägenhet. Möta upp resten av familjen och äta god middag på Pasta etc. Födelsedagsfirande för mams med andra ord =) Tyvärr mamma så såg jag på deras meny på nätet att dom bara verkar ha pasta. Men det såg dock ut att vara RIKTIGT fina pastarätter så jag hoppas att du ska bli mätt och belåten ändå =)

Ha en bra dag allesamman! Det ska iaf jag försöka ha :)

Hallå!

Kan inte ni göra mig en JÄTTESTOR tjänst? Ifall det är så att ni händelsevis har fått för er att börja plugga, eller känner någon som ska läsa upp lite kurser på komvux (t.ex Samhäll A, Religion A, Historia A och Företagsekonomi A) och behöver böcker, så kan ni väl säga till denne att jag säljer kursböcker TOKBILLIGT på blocket!

Kom igen nu, gör lite reklam för mig! Jag är businesswoman nu!

Tack så mycket.

Den eviga frågan...

Varför är man som mest sugen på gott snask att äta när man
absolut INTE har några pengar att köpa gott snask för?


Som tur är så har jag flingor och lite mjölk. Och en påse micropopcorn.

Vilken festkväll!

Fettisdagen.

Idag är det semlans dag. Men iår verkar det som om svenska folket hade bestämt sig för att bli semmel(semle?)-junkies eftersom skyltningen och försäljningen av semlor har pågått sen nyår.
Själv blev jag ganska så arg när jag såg detta första gången och bestämde mig för att jag minsann inte skulle äta någon semla förrän på fettisdagen!
Och så imorse satt jag på spårvagnen och var lite ledsen över att jag inte hade några pengar till att köpa min lilla semla. Hur typiskt var inte det på en skala?!
Sen kom jag in på jobbet, och där hängde en trevlig liten lapp ifrån chefen om att det fanns semlor till alla inne i kylen.
Så då fick jag min semla och den blev även min frukost!

Slutet gott allting gott.



Har ni ätit semlor idag?

En helt vanlig afton på jobbet.

En bil har gjort en ganska så stor beställning så vi ber föraren att köra fram till parkeringen att vänta. När beställningen väl är färdigplockad blir det min uppgift att gå ut med maten till denna lilla bil...

Jag- Hej hej! Då hade vi "bla bla bla" färdigt här till er, ha en trevlig kväll!
Föraren (med ett ganska otydligt tal) - Jag får din telefon!
Jag - Eh va?! Näeee... Eller vad sa du?!
Föraren - Ja alltså ditt telefonnummer, jag vill bjuda ut dig. Du är vacker.
Jag - Näee, jag är upptagen tyvärr... eller nåt..

Varpå jag går i väldigt rask takt tillbaka in restaurangen.


Med detta kan vi nog förklara bloggen öppnad igen, dock tänker jag inte ge er några garantier. Jag är inne i riktigt jobbig gnällperiod (mest för att jag inte har några pengar). Och jag tänker inte låta er läsa en massa gnäll. Så jag tittar in när jag väl har något trevligt att skriva =)

Kram kram


Paus.

Ja mina raringar. Jag tror det är hög tid för det nu. Bara så ni vet.
Känner mig väldigt stressad och kass just nu och det är nog därför som jag aldrig riktigt blir av med förkylningar och ditten. För mycket fest och för mycket man vill göra och försöker  hinna med gör att min lilla kropp och psyke inte mår bra alls. Jag vill bara fly undan ett tag. Men jag tror nog att ni kan förlåta mig :)

För övrigt kan jag meddela att jag hade en galet rolig kväll i lördags. Mina kollegor är allt söta dom. Lämnade dom vid kanske 1 på natten och stack in till stan och fortsatte tillsammans med D & vänner. Kom i säng klockan 6 på morgonen, vaknade två timmar senare och spydde som en gris fram till kvällen. 
Jaja, antar att det är tillåtet att vara lite dålig efter personalfesten? ;)
Men åh ja, det känns i både kropp och sinne fortfarande.



Ha det fint underbaringar! Jag är nog tillbaka inom kort :)
 

Extreme makeover!

KÄNSLIGA TITTAR VARNAS!

12:08



13:28



Jag kommer nog vara sämst på bowling i min klänning men jag är snygg iaf. Och det är ju huvudsaken ;)
(För er som inte vet är det alltså personalfest och bowling idag. Mölndal Mcdrive-style.)

Som vanligt så har jag underskattat min förmåga att göra mig iordning snabbt så nu sitter jag här redo och ska egentligen inte bege mig in mot centrum förrän om en halvtimme. Kan ju inte komma på tok för tidigt till förfesten.
Nåja, får väl roa mig med att städa medan jag väntar ;)

Ha en toppendag och kväll raringar! Det ska jag ha!

Dagens Bild!

Ja alltså. Jag känner mig lite skamsen.  Jag har faktiskt inte kunnat ta någon bild idag. Var inte särskilt pigg på att dra upp kameran i duggregn (är TOKRÄDD för vattenskador igen) och inne på nordstan hittade jag ju inga lyckliga ungar att fotografera heller och inga hungriga duvor fick jag tag i heller.
Så det får bli en bild jag tog häromdagen ute i solskenet. Man kan väl säga att den sympoliserar både Lycka och "längtan efter våren." Som var Erik och P-A's förslag till teman.
 Eller vad säger ni?


Jag LOVAR att mer fantasifullt blir det i framtiden :) Men hade grymt oflyt idag.
Imorgon ska jag se till att få upp en "hunger"-bild!
Glöm inte bort att ge mig förslag på vad som ska komma upp på söndag.

Nu ska jag färga håret.

Tilllägg till inlägget nedanför.

Självklart menar inte jag att dra alla föräldrar över en kant nu!
Alla ni andra. Som faktiskt plockar bort efter er och era 7 (2? 3? 1? 0?) ungar. Och som är söta och tacksamma på alla vis när ni är ute och äter.

Prisa gud för att ni finns! :) Det är ju faktiskt ni som gör att man har ett jobb man orkar gå till.

Hörni föräldrar..

När ni tar med er era älskade små knattar ut på finmiddag (läs mcdonalds) och lämnar kvar skräp på bordet, och gärna två bord också som ni inte har suttit vid, hur tänker ni då?
Brukar ni göra så hemma också? Sprida ut all er disk över köket för att någon annan ska komma och plocka upp efter er?
Och vad lär ni era barn på det här sättet? Att det är okej att skräpa ner? För det finns ju små tanter (läs mig) som kommer och plockar upp efter dom?
Likadant med de föräldrar som låter sina ungar börja käka på glassen när de är inne i en matbutik, eller börjar snaska på godiset. "För det räcker ju med att du får pappret." Står ni sedan då och förklarar för er son/dotter att ni ändå har betalat för glassen?

Nä skärpning föräldrar.


Detta var dagens gnällblogg.

Glad Linnea!

Ja det är vad jag är nu när jag loggade in på bloggen! Så roligt att ni har kommit med så många förslag!
Vad det blir för något får ni se imorgon :) Dock kom jag ju på att jag jobbar imorgon eftermiddag så hinner inte ladda upp någon bild förrän sena kvällen. Men jag hoppas att ni överlever :)
I uppdrag utav mig ska ni få att klura ut  tema tills på söndag tänkte jag. För jag vill nog använda mig av mer än ett tema utav de som ni har föreslagit :) Så det täcker upp lördagen också visade det sig.

Idag har ni förresten slagit besöksrekord på bloggen. Eller ja, väldigt mycket mer besökare än vad det har varit på länge. Hela 34 stycken! Hoppas att någon utav er stannar och läser fler gånger =)

Nu ska jag lägga mig och sova.
Sjukt trött är jag.

God morgon!



Jag är trött.
Jag somnade klockan 1 inatt.
Jag har varit vaken i fem timmar redan. Alltså sedan typ 5.
Och jag kommer inte komma i säng förrän typ 23.
Mitt kaffeintag kommer slå alla rekord idag.
Bara så ni vet alltså :)


Glöm inte bort att ge förslag till bildtema i inlägget nedanför!

Kära läsare.




För att jag ska sluta vara så förbaskat lat och lämna kameran hemma varje dag när jag är ute och ränner på stan så ska vi nu dra igång ett litet projekt. Detta är även i syfte för att ni läsare ska bli lite duktigare på att kommentera. För jag VET att ni är iaf 14 stycken små nissar som sitter och läser den här skiten varje dag! Sluta göm er! Ni som redan är duktiga på att kommentera behöver självklart inte ta åt er av denna kritik ;)

Okej, här är min tanke. Varje dag så ska jag lägga ut en bild eller flera baserat på ett tema som någon av er läsare har bestämt föregående dag.
T.ex så ber jag er bestämma ett tema nu för fredagens bild (antar att ni inte läser bloggen så här mitt i natten så lär ju inte hinna få några kommenterar för morgondagens tema). Och så säger vi att någon utav skriver "Hunger". Då ska jag fota en bild som symboliserar hunger imorgon och slänga upp den på fredag på bloggen.
Det kan väl bli en ganska kul grej?
Alla förslag på teman är tillåtna. Hur jag ska bestämma tema kommer nog bli något slumpmässigt. Kanske att jag skriver upp alla på lappar och drar ur en liten hatt? Jag vet inte. Men det är ett senare problem.

Kom igen nu då. Kommentera. Kom med förslag på teman. Så ska vi se ifall jag kan illustrera det.

Puss på er, nu ska jag sova.

Puff.

Jag är ganska nere ikväll. Av ingen riktigt bestämd anledning känner jag.
Men efter regn kommer alltid solsken. Right?

Imorgon ska jag luncha med kusin Anders och prata om huruvida han kan/ska flytta in här i källaren med mig eller inte. Sen är det jobb på kvällen. På fredag ska jag se till att få tummen ur att träna och gå till solariet och på kvällen är det jobb igen.
Sen på lördag är det dags för Mölndal Mcdrive's personalfest. Kommer bli galet! Förkrök och sen blir det bowling och mat i Frölunda. Det jag sitter och funderar på är om det är osmart att bowla i kjol? Har ju inga najsiga jeans att ha på mig. Nåja det fixar sig alltid.

Blä.

Jag gillar inte spotify längre.
Mina favoriter i mina spellistor har blivit utbytta till dåliga live-versioner.

Kan dom inte plocka bort den dåliga musiken istället för den bra?

Nu är det klippt!



And I look goooooooood ;)

Mina damer och herrar...

Håll i er nu.
Jag har denna afton packat upp den allra sista flyttlådan. Detta tack vare att min bokhylla har kommit upp. Efter att ha bott här i drygt, vad blir det. 3-4 månader?

Erkänn att ni är imponerade.


Fast även om den sista lådan är uppe så ser rummet fortfarande kaotiskt och stökigt ut.
Jag har för mycket saker på för liten yta.
Men vad ska jag göra med allt?

Glömsk? Jag? Näää..

Jag borde nog byta namn till Glömsk. Linnea Glömsk. Eller Glömsk Rörvall. Eller Linnea Glömsk Rörvall.
Förut när jag skrev så skrev jag ju om att jag skulle sticka iväg och träna. Sagt och gjort. Jag klär på mig och går mot bussen. Vänder tillbaka för jag kommer att det kan ju vara bra att ha träningsväskan med sig också om man ska träna. Då gör vi ett nytt försök. Sätter mig på bussen, tittar i väskan. Hm, jag har ingen handduk med mig. Jaja, inte mer med det. Jag får väl investera i en ny badhandduk helt enkelt. Kan ju vara bra att ha mer än två stycken här hemma i vilket fall. Hittar en i en butik som inte kostade alldeles för tokigt mycket och går fram till kassan.
Jag har ingen plånbok med mig.

Jag fick helt enkelt sätta mig på bussen igen. Hoppades på att slippa kontrollant, och det gjorde jag. Kom hem och satte igång att plugga. Ingen idé att försöka lämna bostaden igen kände jag.

11:23

Ja min planering sprack. Surprise?
Men nu har jag tagit mig upp, ätit lite frukost och ska sticka in till gymmet.
Sen ska det pluggas för fulla muggar.

Åh vilken rolig dag! ;)

20:40

.. är vad klockan är och funderar starkt på att gå och lägga mig.
Varför?
Jo för att jag hade på planeringen att sova riktigt länge idag. Men det hade inte hunden jag passade. Somnade vid 4 kanske och vaknade sedan igen vid 8 och kunde inte somna om då jag hörde tassar springa fram och tillbaka. Och upp och ner ur sängen skulle han hoppa hela tiden. Men men. Mysigt var det iaf så jag ska egentligen inte klaga.. :)
Det och allmänt slött beteende idag gör att jag är jättetrött.
Och det hjälper inte att jag har kört fast totalt med hemtentan jag sitter med...
Så min tanke är. Om jag går och lägger mig nu. Så kan jag kanske försöka pallra mig upp vid iaf SENAST 9 imorgon. Sticka iväg och träna. Och komma hem som en helt ny människa för att göra klart det sista med skolarbetena.
Ja jag vet att ni tänker att jag inte kommer att klara av att hålla den planeringen..
Men ni kan väl bara hålla käft om det va...? För jag SKA klara det ;)



Sen imorgonkväll tänker jag belöna mig själv med att göra någon god mat. SÅ DET SÅ!