Bildupdate ifrån helgen.

Jag har en sån bloggtorka så ni anar inte. Känner liksom inte att jag har så mycket att berätta?
Så därför låter jag nog istället bilderna berätta.


Torsdagen spenderades med dessahära, Emelie och Deo. Vi spelade ölspel och begav oss till studentklubben på Valand. Sjukt kasst med folk. Men livet är härligt ändå!


Numera är jag svarthårig (med röda fläckar, orkar inte fixa till det).. Ska bara klippa lite i kalufsen med.. och köpa löshårs-clips.. Så kommer jag se georgeus ut ;)


Lördagkväll spenderades hemma hos fröken Nilsson (pekar på bilden) som fyllde 20 i dagarna. Med på denna fest var det massa härliga människor, Syskonen Skyldberg (herrn på bilden), Axstål och Emilia bl.a. Mycket donkensnack, som vanligt. Men det är alltid lika skoj =) Framåt natten drog jag in till stan för att möta två andra nötter som var på The Rose and Crown, de var jättefulla, jag blev fullare... Vi hade riktigt skoj =)


Och jag har haft en alldeles strålande avslutning på min helg. Spenderad i slottskogen på en filt i bikini och bara njutit.
Nu sitter jag på mitt rum som kommer att lämnas över till någon helt annan människa imorgon. För då ska jag flytta till kollektivet på marklandsgatan. Och med tänker jag säga att sommarsäsongen är här!


Ditten och datten.

Jag vaknade imorse och var helt sanslöst seg.
Det blev utgång igår med fröken Emelie och hennes polare Deo till Valand. Det sög. Inget folk alls. Men vi roade oss på egen hand och hade nog faktiskt en riktigt rolig kväll efter omständigheterna.
Dock har jag ett tips till alla er. Om ni någon gång köper mousserande jordgubbsvin, och ska köra ölspel. Använd inte jordgubbsvinet. Inte gott. Alls.

Igår var jag för övrigt ledig. Vaknade upp vid 11-tiden hemma hos E och var där och slappade en stund. Sen blev det lunch tillsammans med Dea på salladsbaren Mix It. Som ligger vid Kungsportsplatsen. Riktigt goda sallader hade dom! Mums!
Satt och tjötade med henne och efter det gick vi lite i affärer. Lika mysigt som alltid och jag är så jäkla glad över att hon och hennes gubbe bor här i stan så att man kan leka med henne som förr i tiden (nästan iaf :P).
Efter det bar det av hemåt för att packa lådor. Eller väskor. Jag har mycket kläder. Så allt blev inte packat, men som tur är så har storasyster erbjudit sig att låna ut en väska. Så här här hemma är det iaf kaos nu. Det är flyttlådor och resväskor överallt. Man mår faktiskt lite smått dåligt när man ser det. Men det ska bli helt sanslöst sjukt skönt att flytta på måndag!
Förresten gjorde jag en annan sak igår. Jag färgade håret. Svart.
Det dumma var att jag ju faktiskt trodde att ett paket skulle räcka, vilket det inte gjorde. Så jag är lite rödfläckig här och var i kalufsen. Sen ska nog jag lägga ner det här med att färga håret själv. Det är svarta fläckar över halva mig. Men men, det försvinner väl till slut ;)
I vilket fall, jag har köpt ett till paket för att "fylla i" i mina röda partier. Men jag orkar inte fixa det ikväll. Folk jag träffar imorgon får stå ut.

Nu ska jag äta upp resten utav min Ben & Jerry's och fundera över hur jag ska lägga upp saker och ting imorgon.
Jobbar ju fram till 18 vilket betyder att jag måste göra mig iordning för festen på jobbet. Det här blir spännande.

Ciao.

Den där lördagen.

Jag började min dag med att gå på saltjakten som jag pratade om. För när man ska shotta tequila så behöver man faktiskt portions-salt. Eller kanske inte behöver. Men allt blir så mycket roligare då.   Så jag gick till första makkedonken som kom i min väg.
- Hej, ursäkta mig, jag kommer be om en ganska så konstig sak. Skulle jag kunna få typ.. en näve portions-salt..? Vi ska ha tequilarace ikväll.. hehe..
(trevlig människa i kassan) - Haha jovisst, det ska jag väl kunna fixa.. antar jag..
(grinig skiftledare (typ "chef") som kommer och förstör) - Nej du får nog allt ta och gå och köpa salt som alla andra får göra.
Jag kastade en lite butter blick på henne och sen gick jag vidare.
Och så kom den lysande idén som skulle göra allt mycket enklare! Jag kan ju faktiskt ta portionsalt själv i deras condementcenter (ja alltså, ni vet, där man hämtar servetter, ketchup och sånt där roligt.). Det enda problemet med detta var ju att väldigt många skulle titta konstigt på mig om jag bara klampade in, tog en näve salt och stoppade i väskan. Jag behövde en plan. Så jag gick fram till kassan. I en helt annan makkedonk förstås.
- Hejsan! Jag skulle vilja ha en McChicken Jr... Ja jag ska ha den med mig.. Så jag vill gärna ha en påse att stoppa den i!
-
Ja, 15 kronor då tack (tjejen går och hämtar en McChicken Jr, men jag får ingen påse!).. Varsågod! Kan jag hjälpa nästa..?
Varpå jag harklar lite lätt..
-Ja alltså.. Ursäkta mig.. Men jag skulle gärna vilja ha en påse.. Om det går bra..?
 Efter många om och men så får jag min påse (egentligen borde jag gå dit och be om ursäkt. Jag vet själv hur JOBBIG jag måste ha varit!). Jag stoppar ner min lilla burgare i påsen och går fram till bordet där man hämtar peppar och salt. Tar en ganska så stor näve salt och stoppar i påsen. Uppdrag utfört. Om det inte hade varit för att det stod en sån där jäkla skiftledare och glodde på mig precis bredvid som om jag var någon jävla idiot. Men så log jag lite lätt åt honom, tog upp några påsar salt ur påsen..
- Ja.. man kanske inte behövde riktigt så många ändå.. hehe..
Går raskt därifrån och när jag kom hem kunde jag ändå räkna ihop till en fångst på 30 saltpåsar! Inte illa!

Kvällen började iaf hemma hos kollegan Axstål med Betty, Amina och Lollo. Tjejerna som kom dit och inte var fixade satte direkt igång med smink medan jag och Axstål satt och tittade på faschinerat. Tro mig, är jag sminkintresserad, så finns det inte ord för dessa brudar.
Massa vin, skitsnack och tequila senare började jakten på taxi in till stan. Vi ville självklart åka vår favorit. Kareoketaxin. (som vi bekantade oss med på personalfesten) Men numret dit var tyvärr bort-tappat så det fick helt enkelt bli en vanlig taxibuss. Vi kom in till Park Lane, och jag känner nu i efterhand att det måste ha varit ett mirakel att inte vakterna tyckte att vi var fulla. Eller så var vi jävligt bra på att spela nyktra.
Kvällen kan summeras i en väldans massa dans (bl.a på scen av vissa utav oss, vilket kan ses på facebook),  promosalt (intern historia inom jobbet) och mååååånga skratt.
Jag hade min roligaste kväll på väldigt väldigt länge. Tack för det!

På lördag blir det födelsedagskalas för lilla Lollo - vilket jag tror jag kommer bli en lika grym kväll =)


Betty och Axstål


Jag, i partydressen som säker är "sååå förra året".. Men jag är ju snygg ändå.. det vet vi ;)


Ett snabbt hej!

Mina vänner, jag lever =)
Fan vilken rolig kväll jag hade igår alltså, jag blir dagligen så positivt överraskad över hur underbara mina arbetskamrater är (låter nästan som om jag vill gifta mig med allihopa).
Jag kommer lämna en mer grundlig redogörelse för kvällen si sådär imorgon eller så.

Det är rehab som gäller nu med film, chips, cola och lite mys.

Puss.

Lediga heeelg :D

Sitter här och mumsar i mig havregrynsgröt till frukost och funderar över dagen.
Ikväll är det fest, "Linnea flyttar ut ur källaren"-fest.  Tanken var först att vi skulle vara hemma hos mig. Men så kom min kära vän och kollega Axstål med förslaget att vi ska vara hemma hos honom istället. Jag klagar inte, jag slipper städa och packa upp mina shotglas ;) Så det blir fest hos honom och sen vinglar vi in till Park Lane skulle jag tro.   Inte för att någon av oss har pengar. Men det löser en flaska tequila och en bag in box.

Just nu så sitter jag och funderar över vad fasen man ska ha på sig. Hatten är en självklarhet känner jag, håret orkar jag helt enkelt inte pilla med. Men resten. Kan ju inte gå i enbart hatt heller!

Nej, nu får jag slänga i mig resten av gröten. Sen ska jag in till stan och titta på vattenkriget som är i Brunnsparken och jaga gratis portionssalt.
Kanske man ska sväng förbi solariet? Hm

Puss


Ljuuuuuuv musik ;)

Alesha Dixon - The boy does nothing




Swingfly - Touch & Go




För övrigt vill jag ha Miss redheads hår här ovanför. SJUKT SJUKT snyggt!

Jag är trött!

- På att det här rummet ska vara så jävla kallt att man inte kan sova!
- På att jag har hostat precis hela natten vilket också har gjort att jag är trött!
Summa sumarum.. Jag är trött!


Nu ska jag äta frukost. Lite havregrynsgröt. För variationens skull.

(4 dagar till lön. Andas Linnea.)

God Morgon!

12:30 vaknade jag upp idag.. Alldeles lagom ;)
Sitter här och äter gröt (vilket jag för övrigt är sanslöst trött på, men vad gör man inte?) och kikar på Ellen Degeneres show, gillar henne!
I vilket fall, tack för kommentarerna ang. högklackat-diskussionen. Men är det fler som vill ge sig in i diskussionen finns inlägget här nedan (pekar).

Idag så ska jag jobba. Eller ikväll rättare sagt. Innan dess ska det slappas och sen ska jag iväg till gymmet för träning och sola. Har nämligen upptäckt att jag är en riktig blekfis! Titta här!


High heels

Jag har en liten fråga till er, eller ja. Fråga och fråga. Det är nog mer en... undersökning..?
Har suttit och diskuterat lite på en annan sajt ang. det här med att vara lång och gå i höga klackar. Dessa tjejer som jag diskuterar med är runt omkring 1.75 och tycker att dom är för långa för att ha höga klackar. Skulle de använda 10cm klack så skulle de ju bli 1.85. Hör och häpna!
Jag är 1.85. Utan klackar. Utan någon form av sula under mig överhuvudtaget. Jag tycker att höga klackar är något utav det snyggaste som finns. Och jag använder det mer än gärna.  Visserligen inte mer än typ 5-6 cm hög klack. För att jag tycker att jag blir för lång. Men så kom jag att tänka på nu. Vad är det egentligen som hindrar mig ifrån att ha t.ex 8 cm klack? Skulle det vara så förfärligt om jag blev längre än 1.90 när jag är ute och gör staden osäker..?
Så det jag undrar nu, är ju vad ni läsare tycker i den här frågan.. Tycker ni att man kan bli för lång i klackar? Borde jag kanske t.o.m "komma ner på jorden" och sluta använda klackar..? Självklart kommer jag inte göra det bara för att ni tycker det, men vill ändå veta era åsikter ang. det här.
Är du lång? Hur höga klackar springer du runt i?




Bah!

Jag är verkligen helt slut.
Dessa jobbdagar har tagit kål på mig. Helt sanslöst mycket att göra! Men jag är sjukt nöjd med mig själv att jag inte bytte bort något. Kommer att märkas positivt på lönespecen sen!
Som sagt, helt sjukt mycket att göra och det har varit många gäster, både glada, sura och rent av korkade. Mest av den sistnämnda sorten. Men det behöver vi inte gå in närmare på. Så kul är inte mitt jobbprat.. ;) Men något som iaf har räddat hela min dag idag var en kommentar ifrån en herre som kom under lunchen när jag bara kände mig trött, illamående och ville gå hem, konversationen löd följande:
- Sådär, då får du 10 kronor tillbaka i växel. Mat och kvitto får du i nästa lucka, tack så mycket!
- Ja man tackar, blir alltid så glad när jag kommer hit och bemöts av såna servicemänniskor som ni är!

Det gjorde mig faktiskt riktigt riktigt glad! Och det är för dessa gäster vi anstränger oss och står ut med de andra gnällspikarna ;)

Nu ska jag sova.. Galet trött. Men imorgon är det ledighet. Då är det tvättdag och bananlådejakt på g!

puss o kram

The one song left in my symphony...



(Tagen med mobilen, redigerad med photoshop cs3)

Jag kommer bli tokig..

.. av att sitta hemma ikväll.
- Fri entré på trädgårn
- Fri entré på Park Lane
- Fri entré på BLVD
- Premiär på trägårn i Uddevalla.


SUCK!

En helt vanlig lördag på jobbet..



Neee nu ljög jag ju.. Eventdag idag ju med ansiktsmålning.. och jag fick bli en liten "hello Kitty" =)
Egentligen skulle jag fortfarande varit på jobbet. Men mådde så jävla kass imorse så jag fick kortat ner mitt pass med några timmar. Blir så jävla arg över att sånt här ska hända när jag verkligen verkligen behöver pengarna.. Men men, inte mycket att göra åt saken antar jag. Som tur är kommer ju lönen för denna månad i samband med att skatteåterbäringen kommer. Så man ska väl klara sig ändå.


Nåja, ett litet levnadstecken ifrån mig iaf.. ;) Nu ska jag lägga mig i sängen och däcka.. Får se om man orkar kolla på Robinson eller ESC ikväll :)

(Bilden är för övrigt tagen med min nya mobil, visst har den bra kamera? Kan ju bero på det snygga motivet också iofs ;P)

Nostalgi


Pestopasta med kyckling.

En maträtt som nästan har blivit lite utav en "paradrätt" för mig.
Under min tid i Kungsbacka gjorde jag den så fort det vankades fest. Fruktansvärt lätt att göra och väldigt praktisk när man har fest då det ska serveras kallt. Så man kan förbereda den under dagen.

Igår kände jag iaf ett väldigt sug efter detta och det slutade med att jag brände mina sista matpengar på ingredienser till detta. Väldigt.. dumt kan man säga. Men gott blev det.. och jag tror jag nästan har gjort mat till ett helt kompani.



Fullkornspasta
pesto
kyckling (som dock inte verkar synas på bilden, i vilket fall, stekt i vitlök)
medelhavssallad-mix (som finns på ICA)
körsbärstomater

Poff!

...Jag hade planer på att skriva ett jättelångt inlägg här..
Men plötsligt blev allt bara svart..
Så det blir bara dom här raderna.

Onsdag..? Nej tisdag är det ju!

Tjejen med koll här... ;)

Idag har jag ont ont ont! Har sovit jättedåligt inatt då jag har legat och känt den där krypande känslan av träningsvärk i hela kroppen.
Det är helt sjukt va otränad jag kände mig igår på mitt Body Pump-pass! Darrade som ett asplöv redan efter första övningen!
Men jag tog mig igenom det. Och jag som alltid har varit tvungen att fuska vid armhävningarna klarade faktiskt av hela fem stycken. Visserligen dog jag ju efteråt. Men ändå ;) Lite nytta har jag haft utav mitt tränande hittills Och det är faktiskt nästan så att jag funderar på att gå på body pump igen på torsdag. Om jag inte får fatt i något jobbpass då. Vill ha mer tider!
Men i vilket fall är det skönt att min träningsmotivation är på väg att återvända sakta men säkert :)

Efter träningen igår var jag ju iaf helt slut. Fick lite extra träning genom att behöva gå i den jävla stormen till bussen och även behöva springa till bussen i klackar. Tummen upp!

Blev en tur till Bergakungen igårkväll. Såg X-men origins: Wolverine . Handlar om hur Wolverine blev den han blev och jag måste säga att det var en riktigt bra film. Fem solar!
Dock måste jag ge en diss till han som hade saltat våra popcorn inför besöket. Man MÅSTE INTE ta hela saltkaret ;)

Nä, undrar om man ska ta och försöka fixa lite mat?
Puss!



Leedig Måndag.

Jag har börjat med någon konstig vana att vakna innan 11 på lediga dagar.. Av mig själv.. JAG som kan sova bort en hel dag om jag ger mig fan på det. haha kanske är att det börjar bli sommar ;)

I vilket fall så har jag inte på tok för mycket inplanerat idag.
Var iväg till gymmet igår eftermiddag och kände verkligen att jag hade ingen som helst motivation eller inspiration till att vara där. Det kändes hemskt. Pratade lite med en utav mina instruktörer om det och hon tyckte att det var dags för mig att köra igång lite gruppträning - bara för att variera mig lite.
Så idag ska jag iväg på Body Pump-pass. Body Pump tycker jag ju faktiskt är riktigt skoj så det ska nog gå bra :) Är alltid dock lite "nervös" inför min första gruppträning. Det har jag alltid varit på alla gym jag har tränat på. Man vet inte vad det är för instruktör som ska ha det - var alla sakerna finns - vilket tempo dom kör i - vad det är för folk som kommer vara där osv osv.
Men det ska nog gå alldeles utmärkt tror jag :)

Och så ska jag försöka städa här hemma.. Jobbar resten av veckan så det finns inte en chans att hinna med det då.

Idag..

... har kontrakt skrivits under..

1:e Juni flyttar jag till ett kollektiv. ;)

Valborgsmässoafton part.2

Undrar när man lär sig att när man har lagt sig ner i sängen för att titta på film. Så ska man stanna kvar i den sängen och inte sätta sig på en spårvagn in till stan klockan 23 på kvällen för att gå ut på krogen. Och undrar när man ska lära sig att man inte ska gå och lägga sig klockan 4 på natten när man ska upp klockan 8.
Well. Jag åkte i vilket fall in till stan för att möta upp en kollega och hennes vänner och gå på trägårn. Jag hade ju faktiskt fri entré innan. Jag kommer dit, ställer mig i kön. Som är 20-30 meter lång. Utan att överdriva. Klockan är 20 i 12. När blondie och hennes vänner kommer så är klockan 5 i. Jag har rört mig kanske fem meter.
Så utan att tveka rör vi oss därifrån, ska jag behöva betala inträde kan jag lika gärna göra det någonstans där jag slipper kön.
Så slutet gott, allting gott. Vi hamnade på berså där vi hade en grym kväll :)

Nu ska jag jobba
puss.